İkili tarama sonuç

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
IMG_20220831_161950.webp

Kızlar merhaba ikili tarama testi yaptırmıştım doktorum izindeymis . Hastaneden rica ettim bunu e nabiza düşürdüler ama tam anlayamadım . Bilen varsa bakabilirmi ?

Bende ona takıldım bir yerde değer normal yazıyor aşağıda ise Eylül 1 de çıkacak diyor anlamadım
Pdf olarak indir yapsana. e devletten e nabıza girince bu seçenek çıkıyor

Bu şekilde bakılmıyor. Hiçbir şey anlayamazsınız hatta doktor bile bu şekilde anlayamaz.. İlk heyecan ben de öyle anlamaya çalışmıştım. Ancak doktor buradaki sonuçları ve ultrason değerlerini bir programa yüklüyor. O program analiz edip bir grafik çıkarıyor. Grafiğe göre durumu doktor söyleyecek size zaten

Bu şekilde bakılmıyor. Hiçbir şey anlayamazsınız hatta doktor bile bu şekilde anlayamaz.. İlk heyecan ben de öyle anlamaya çalışmıştım. Ancak doktor buradaki sonuçları ve ultrason değerlerini bir programa yüklüyor. O program analiz edip bir grafik çıkarıyor. Grafiğe göre durumu doktor söyleyecek size zaten
Şansıma doktor izindeymis 5 Eylül'de donecekmis baska doktora bağlamaya çalıştılar . O doktorda her aramamda doğuma girmişti . İlk kizimi trizomi 18 yüzünden kaybettim beklemek çok zor geliyor inşallah kötü birşey çıkmaz . Acayip stres yaptim

Bende yeni yaptirdim yeni cikti sonucum ama bence sizin bugun ogleden sonra bu deger gozukur orda cunku 1 eylul yazmislar

Bende yeni yaptirdim yeni cikti sonucum ama bence sizin bugun ogleden sonra bu deger gozukur orda cunku 1 eylul yazmislar
Sürekli bakıyorum canım hemen buraya yazacağım . Ense kalınlığı falan normal çıkmıştı ultrasonda ama tabi tek başına birsey ifade etmiyor

Sürekli bakıyorum canım hemen buraya yazacağım . Ense kalınlığı falan normal çıkmıştı ultrasonda ama tabi tek başına birsey ifade etmiyor
Benimde ultrasonda normaldi ikilidede normal cikti merak etmeyin ultrasonda bi tuhaflik risk olsaydi doktorunuz normal demesdi iciniz rahat olsun sizinkide temiz cikacqktir

Şansıma doktor izindeymis 5 Eylül'de donecekmis baska doktora bağlamaya çalıştılar . O doktorda her aramamda doğuma girmişti . İlk kizimi trizomi 18 yüzünden kaybettim beklemek çok zor geliyor inşallah kötü birşey çıkmaz . Acayip stres yaptim

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Ancak bunların sadece bir tarama testi olduğunu ve kesin teşhis koymadığını bilin lütfen. Benim gittiğim hastahanede tüm bunların yazılı olduğu ve riskleri bilerek kabul ettiğimi belirten bir kağıt imzalattılar. Bu arada sonucun gayet iyi çıkmıştı

Back
X