İkili infernite

aday93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
1
0
38
Oncelikle merhabalar eğer come ulasirsam her zaman başvurduğum bu foruma üye olup belki birilerine yardımım dokunur diye mesaj yazacağım demiştim. 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. Ben pko luyum uğraşırken bir de çikolata kisti oluştu biraz üzüntülü zamanlardi ben ona bağlıyorum. Bana yonelmisken eşime eşime detaylı bakmak çok sonra akla geldi klomenle cevap almamıza rağmen bebek olmayınca yani. Sperm sonuçları hareket oranı çok yavaş ve hareketsiz çıktı aynı zamanda yapısal anomali oranı çoktü. , ona yapılacak birsey yok ama hız için şu keçiboynuzu kuru ve Dr önerdiği bir eczane takviyesi kullandı ad verebilir miyim bilmiyorum ama pro.. plus şu da eritiliyor. Hızda artma oluştu. Bende bizim dirumdakilerle paylaşmak istedim. Hangisi ya da birlikte mi ise yaradı bilemiyorum. Ama denemeye değer. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatları kolaylıkla versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…