• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili Biyolojik Sistem İstenmeyen Tüylere Çözüm ?

LuMi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
22
3
38
Tekirdağ
Dün Kanal A da gördüm, sonuna kadar izleyemedim yayını, kadın anlatıp duruyordu bu ikili sistemle istenmeyen tüylerden 3dk da kurtulacaksınız, 3 seans sonunda yüzde yüz tüylerden kurtulacaksınız felan diye ama bi türlü ürünü söylemedi. Nettede bulamıyorum bilen gören kullanan varmı ?

bende bugun baktım yemek programında bı kadın tuy sorunundan 3 dkda kurtulun dıyınce ılgımı cektı bende kanal a da gordum cnm ve dınlıyorum dınlıyorum ya bı ısısm mısım bısey vermedı netten bakıyorum yok ne bu anlamadım kız kardesımde kullnıyo falan dedı
kandırmacamı bunlar ne ınsan bı ısmını soyler resmını koyar nasıl urun reklamı yapıyolar sastım kaldım :20::20:

bılen duyan varsa bızı bı bılgılendırsın lutfen :34:

kremin adı ermalogy tüy dökücü krem..bende reklamını görmüştüm ama bi türlü isim vermediler...çok merak ettim araştırdım..böyle şeylere kanmayın derim..bende başta çok kararsız kaldım ama bildiğin tüy dökücü sadece fazla para veriyosun....hiçbir faydası yok...aldığın bir kutu yetmicek tekrar alcaksın derken bir sürü masraf..kullananların yorumlarına da baktım memnun değil kimse...merdiven altı imalatı gibi memnuniyetsizlik olunca muhattap bulamazsın karşında..

ben de aynı programı gördm günlerdir araştırıyorum, dermo epila sanırım ürün. hakikaten o kadar övdü bi kere söylemedi ürünün adını, nasıl reklammış dedirtti, sinir krizleri geçirtti bize tv karşısında.

kremin adı ermalogy tüy dökücü krem..bende reklamını görmüştüm ama bi türlü isim vermediler...çok merak ettim araştırdım..böyle şeylere kanmayın derim..bende başta çok kararsız kaldım ama bildiğin tüy dökücü sadece fazla para veriyosun....hiçbir faydası yok...aldığın bir kutu yetmicek tekrar alcaksın derken bir sürü masraf..kullananların yorumlarına da baktım memnun değil kimse...merdiven altı imalatı gibi memnuniyetsizlik olunca muhattap bulamazsın karşında..

tuy dokucu kremse kokten alması ımkansız zaten :41:
ben bı kere kanıp tuy dokucu krem aldım bı tane ya kıl mıl hıc dokulmedı aynen kaldı jılet gıbı bısey

arkadaşlar bu ürünü internetten aldım kullandım.tüy azaltmayı bırak tüy dökücüsü işe yaramıyor.sitelerinde iade garantisi yazıyor ama birkez görüştüğünüz yetkili tamam halledeceğim deyip telefona bir daha cıkmıyor.yani ürünü alınca muhattap bulamıyorsunuz.ürünü iade etmeye çalışıyorum 4 gündür.alırken iyi düşünün...

şu tüy işi hep yalan dolan :/ ben doğala döndüm, limon ve tuz deniyorum işe yaramasa bile hiç değilse böyle param cebimde kalıyor

bende suna dumakayanın netten bı tarıfını gordum
bı cay kasıgılay lımon suyu elma suyu vazelın karsııtırp suruluyomus rengını acıyomus
denıcem ama ne zaman :52:

Back