Böyle düşünmen normal çünkü henüz onunla bir şey yaşamadın bir şey paylaşmadın. Sırf seni beğendiği için gidip birlikte olmanı bekleyemeyiz. Eğer şartlar senin için uygun değilse tanıma yoluna gitme. Kibarca reddet. Seni iyi anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun.
"benden aşağıdan" sonrasını okumadım. onun yerinde olsam benim alanım hakkında böyle düşünen biriyle beraber olmak istemezdim.
Rizki veren Allahtır . Benden aşağı bölüm ne ya ne bu kibir neye göre sizden aşağı kalıyor
Ayrıca sizin ondan hoşlanmıyor oluşunuz bi sorun değil normal bisey
Allah başka dert vermesin .
Malumumuz birbrimizi görmüyoruz mimik ses vs yok haliyle tanımayınca da kelimelere bağlı olarak bi yargı olusuyorEmin olun kibirli biri değilim,böyle gözüktüğüm için de çok üzgünüm şu an.Belki de kendimi anlatamadım.Amin Allah hiçbirimize büyük dert vermesin.Ben sadece hiçbir arkadaşıma anlatmamıştım kafamda da soru işaretleri vardı.Burda konu açmak geldi aklıma.Belki de beni tanımadığınız için kibirli biri sandınız.Yine saygı duyuyorum.Teşekkürler.
Sonuçta kendisini daha tanımıyorsun etkileneceğin birşey olmamış demekki dış görünüş falan belki bundan etkilenebilirsin yada biraz zaman ver onu tanımaya çalış eğer kafanda başka bir erkek yoksa bu kişinin elbette seni etkileyecek bir özelliğini yakalayabilirsin. Ama bölümü ile alakalı böyle düşünmen yanlış, zaman ne gösterir bilemezsin belkide çok iyi bir iş sahibi olup iyi yerlere gelebilir ve sen iş bulamayıp işsiz kalabilirsin birde böyle düşünmemi öneririm.
Canım benim duygular değişebilir.İlk anda bir şey hissetmeyip sonrasında deli aşığa dönüşebiliyor insan.Ama senin istediğin ilk görüşte karnında kelebekler uçması sanırım ki tabi ki o duygularla başlamak tarifsiz olur.Bölüm konusuna gelince,ben kötü niyetle veya kibirle söylediğini düşünmedim okurken nedense.Şunu belirteyim nice üniversite mezunları işsiz kalırken ilkokul mezunları parayı kırabiliyor.Kısmet galiba biraz:)Hem herkes mezun olduğu bölüme bağlı işlerde çalışmıyor ki.Şimdiden bunun hesabına girmemek lazım.Önce kalbin ısınıyormu onu bak.Mutluluklar:)
Herkese merhaba.Bir-iki haftadır görüştüğüm bir çocuk var.Çocuk arkadaşıma benden çok hoşlandığını söylemiş ve böyle başladı konuşmamız.Erkek arkadaş konusunda tecrübesizim daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı.
Şimdi sorun burda başlıyor.Birinin beni beğenmesi,hoşlanması tabiki hoşuma gidiyor kendimi güzel hissettiriyor ama benim ona karşı bir duygum henüz olmadı.Bu normal değil mi?
İkinci bir sorunum da yazmaya çok utanıyorum ama benden aşağı bir bölümde okuyor.Tam açıklayamadım ama iş bulma imkanının az olduğu bir bölüm.Böyle düşünmem yanlış mı?Kendimi çok kötü hissediyorum bunları düşündüğüm için.Yaşım 20 ve ilk defa bu aşamada konuştuğum bir erkek.
Siz neler düşünüyorsunuz?Uzun olduysa kusura bakmayın.Yakınımdaki kimseye açıklayamadım.
Rızkı veren Allahtır. Ben mühendisim, iş bulamadım şuan bir sitede müşteri ilişkileri uzmanıyım ve lise mezun olan çalıma arkadaşım yöneticim oldu :) bilmem anlatabildim mi? hayat üniversite diplomasından ibaret değil, ki yöneticim bunu haketti elbette. küçümsemiyorum asla. ama yaşından dolayı hayatın gerçeklerini henüz göremediğini düşünüyorum. hoşlanmadığın için her hali gözüne batıyor, zorlama boş ver. illa erkek arkadaşın olacak değil ya.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Burdaki yapıcı yorumlar sayesinde farklı pencereden de bakabiliyor insan.Böyle sitelerin en güzel yanı bu bence.Buraya konu açtıktan bir kaç gün sonra ona karşı hislerimin yoğunlaşmadığını kibar bir şekilde söylemiştim.Karşı tarafa boş yere ümit vermek istemedim.Ama bu reddedişimin asıl sebebi ondan hoşlanamamam.Mesajlaştığımız günler içerisinde bana hiç elektrik geçmemesi.Bazı konularda ciddi düşünce farklılıkları da vardı.
Dediğiniz gibi nice üniversite bitirmiş genç farklı alanlarda çalışmak zorunda kalıyor.Belki de ben de hayal ettiğim yerde olamicam.Hayatta her şeyin hayırlısı.
aaa olmadı şimdi ama içini karart diye söylemedim, neden hemen hayal ettiğin yerde olamayacağını düşünüyorsun? bunu kimse bilemez böyle karartma içini. sen elinden geleni yap eşşeği sağlam kazığa bağla da isterse kurt kapsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?