Ilaç da kullanamıyorum emzirmeden dolayı ve dolayısıyla iyilesemiyorumBende ürtiker var kronik ve 3yildir aktif daha once olur gecerdi ama artik gecmiyo ikili ilac kullaniyorum ama.bu aralar gece 1 tane iciyorum o yetiyo ama unutursam ertesi sabah kasinmaya basliyorum alerji testide yaptiramiyorum çünkü hala aktif sonmesini bekliyorum 3 yildir bana misin demedi ayni hizda devam ediyo ben ilactan baska care bulamadim gecmis olsun insallah siz bi cozum bulursunuz
Doktora gittiniz mi kesinlikle kullanamazsiniz dedi mi bebeginiz kac aylik duruma gore emzirirken kullanamiyosaniz emzirmeyi birakip ilac kullanmaniz gerekli alerji hafife alinacak bi hastalik degil doktorum bana gerekirse omur boyu kullanacaksin hic birakmadan demistiIlaç da kullanamıyorum emzirmeden dolayı ve dolayısıyla iyilesemiyorum
Bebeğim henüz 2 aylik olmadi doktora gittim ve kullanmamak gerektiği söylendi.Eskisi gibi kaşıntı durumu yok ama bu kez de sinuzit gibiyim 1 aydır boğaz ağrısı grip gibi burun tıkalı,perişan oluyorumDoktora gittiniz mi kesinlikle kullanamazsiniz dedi mi bebeginiz kac aylik duruma gore emzirirken kullanamiyosaniz emzirmeyi birakip ilac kullanmaniz gerekli alerji hafife alinacak bi hastalik degil doktorum bana gerekirse omur boyu kullanacaksin hic birakmadan demisti
Emzirirken antihistaminiklerin hepsinin süte geçtiğini dolayısıyla bebegin karaciğer ve böbregine zarar verme ihtimali olduğunu söylediler.Bende de alerjik rinit var emziriyorum ama antihistaminik kullandim. Hamileyken de dusuk olcekli kullanmistim. Siddetli oksurukler, koku alamama, urtiker, dudak ve goz sismesi dr kar zarar hesabi vermisti.
Bir ayi gecmisti hastalik hali benim de.
Emzirirken antihistaminiklerin hepsinin süte geçtiğini dolayısıyla bebegin karaciğer ve böbregine zarar verme ihtimali olduğunu söylediler.
Kızımda var beş yaşında. Geçen sene geniz etini aldırdık. Alerji sebebiyle çok tıkanıp hastalanıyordu. Çok büyümüş geniz eti. Geçen şubattı. Şimdi yine hasta, yine antibiyotik.. kabarmış yine geniz eti. Alerjik rinit olup böyle olan çar mı? Bu tarifiniz çocuklara da uygun mu acaba??Bende de var o alerjik rinitten. Deli gibi oksuruyorum. 3 aydır geçmiyor ama 2 gündür tavan yapti. Hem oksuruyorum hem hapsiriyorum. Hamileyim ben de o nedenle ilaca ara verdim ve tam gaz azdi.
Dün de biraz usuttum iyice fena.
Yarın aktardan günlük sakızı alıp onu deneyeceğim. Tavada eritip pamuğa dumanı cektiriliyormus ve o pamuğu göğsüne koyuyormussun. Inşallah ise yarar.
Bende alerjik rinit var kizim 6 yasinda olacak onda da var. Kasimdan subata kadar cok zor geciyor yil bizim icin. Kizimin uc bucuk yasinda bademcik ve geniz eti alindi pfapadan dolayi. Ameliyat olmadan once sık sık usye olurdu ameliyattan sonra reaktif hava yolu. Oksuruk nobetleri, gozde yasarma, hapsirik, burun tikanikligi... Antihistamin, buharli ve koruyucu ilaclar kullaniyor. Gecmis olsun size de.Kızımda var beş yaşında. Geçen sene geniz etini aldırdık. Alerji sebebiyle çok tıkanıp hastalanıyordu. Çok büyümüş geniz eti. Geçen şubattı. Şimdi yine hasta, yine antibiyotik.. kabarmış yine geniz eti. Alerjik rinit olup böyle olan çar mı? Bu tarifiniz çocuklara da uygun mu acaba??
Ne yapıyor acaba?Arkadasim çocuklarına yapıyor ondan duydum.
Genizeti tekrarlıyor. Biz de aldirdik. Tekrarlayinca doktor alerji ilacı verdi 1 ay kullansin kuculmezse alırız dedi. 1 ayda küçüldü. Bademcikleri bile küçüldü. Ameliyat gerek kalmadı.
Geçmiş olsun size deBende alerjik rinit var kizim 6 yasinda olacak onda da var. Kasimdan subata kadar cok zor geciyor yil bizim icin. Kizimin uc bucuk yasinda bademcik ve geniz eti alindi pfapadan dolayi. Ameliyat olmadan once sık sık usye olurdu ameliyattan sonra reaktif hava yolu. Oksuruk nobetleri, gozde yasarma, hapsirik, burun tikanikligi... Antihistamin, buharli ve koruyucu ilaclar kullaniyor. Gecmis olsun size de.
Günlük sakizini ateşte eritip dumanını pamukta biriktirip çocuğun göğsüne o pamuğu koyuyor. Oksurugunu kesiyormus. 2 gündür çok kotu oksuruyorum. Yarı aktardan alıp deneyeceğim.Ne yapıyor acaba?
Merhaba bende de var bahsettiğiniz alerji ve çözümü propoliste buldum ben açıkçası. Günde 20damla bazen 10 damla kullandım gerçekten hem bağışıklığımı güçlendirdi hem alerji ilacını bıraktım. Yaz boyu 1 gün ilaç kullanmasam mahvoluyordum Ağustos sonundan beri ilaç kullanmıyorum. Hamileliğimi öğrenince bıraktım ama günde 10 damla kullanılabiliyormuş öğrendiğime göre doktora danışacağım tekrar.Merhaba hanımlar alerjik rinitim var uzun yıllardır ev akarı, küf vs olmak üzere.Uzman doktorun yazdığı antihistaminiklerle sorunu atlattım sonra yaşadığım yer degisince hastalık gecti zannettim fakat mevsime bağlı olarak sinuzit olduğumu zannettiğim alerjik rinit tekrar yineledi ve şuan emzirdigim icin antihistaminik kullanamıyorum.Ayni dertten müzdarip olan var mı aranızda ne yaptınız nasıl çözdünüz?
Çok geçmiş olsun inşallah iyi gelirGünlük sakizini ateşte eritip dumanını pamukta biriktirip çocuğun göğsüne o pamuğu koyuyor. Oksurugunu kesiyormus. 2 gündür çok kotu oksuruyorum. Yarı aktardan alıp deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?