slm kızlar benim bundan önceki açtığım konuya yorum yapanlar benim derdimi bilirler.Neyse ben genede kısaca anlatayım sorun sevgilimin ailesi daha doğrusu annesi.Bunlar beni istemeye geldi ilk 2 gün herşey gayet güzeldi sorun yoktu.Fakat 3. gün bizim hakkımızda kötü bi sürü laf duymuşlar.Ve annesi, benim hiç güzel olmadığmı benim neremi beğendiğini,çok zayıf olduğmu ve göğüslerimin çok küçük olduğunu söylemiş oğluna.Oda gelip bana anlattı.Şimdi sorun çözüldü geldiler gene istediler.Fakat benim aklım hala bu laflarda bana şimdiye kadar çirkin diyen bi kişi bile olmadı.Belki komik gelebilir tabi kim gelip yüzüme çirkin diyecek ki?Ama benim tanımadığım insanlar bana benim çok güzel olduğmu söylüyo çirkin olsam kimse bişiy demez.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.
Konuşursam neden öyle dediğni benim neyimi beğenmediğni öğrenicem.
Konuşmazsamda içimdeki sorular o kadına karşı nefrete yol açacak.
iki kere yuh
o yaşta kadın oğluna oğlum sen memeden anlamazsın bak bu kızınkiler küçük mutlu olmazsın sözümü dinle mi demeye çalışmış ne? yani oğlunda da göz var nizam var heralde demek ki mutlu olcağı bi boyutta ki senle evlenmeyi istiyor adam sanane be kaynana. buna bir yuh çekiyorum.
ikinci yuhumsa, yahu kafasız oğlan gelip bunlar patır patır sevgiliye anlatılır mı yaa.
ya canım kusura bakma da asla kavga etme annesiyle, napıcaksın al bak büyükler diyip açıcak mısın
sevgiline çıkış çıkışcaksan bunları niye bana anlatıyorsun üstelik annen bunları söylediğinde sanane anne sen napıcaksın kızın orasını burasını bence dünyanın en güzel kızı diyememiş mi yani.
hayır kişiliğinde bi kusur olur bak oğlum diye söylenir de bu hanımefendi(!) kendini meme gurusu falan mı sanıyor, ideal boyut neymiş, tahmin ediyorum dizlerine kadar sarkan memeleri vardır bir de bu teyzenin çok matah oluyor kocaman olunca, ananemden biliyorum karpuz kadar oldular kadın işkence çekiyor heyo memelerim büyük diyip sevinmiyor yani, ay sinirden tonla şey yazdım gülün geçin valla öf
ama şaka maka bence aile olarak nerde nasıl davranılacağını bilmeyen insanlar, anası memesi küçük der, oğlu da gelir anlatır, anası osurduysa oğlu bıçmış yani, ay niye bu kadar argo bi mesaj yazdım bilmiyorum konu sahibi kusuruma bakma böyle saçma şeyler duyunca sinirim tepeme çıkıyor bazen :)
slm kızlar benim bundan önceki açtığım konuya yorum yapanlar benim derdimi bilirler.Neyse ben genede kısaca anlatayım sorun sevgilimin ailesi daha doğrusu annesi.Bunlar beni istemeye geldi ilk 2 gün herşey gayet güzeldi sorun yoktu.Fakat 3. gün bizim hakkımızda kötü bi sürü laf duymuşlar.Ve annesi, benim hiç güzel olmadığmı benim neremi beğendiğini,çok zayıf olduğmu ve göğüslerimin çok küçük olduğunu söylemiş oğluna.Oda gelip bana anlattı.Şimdi sorun çözüldü geldiler gene istediler.Fakat benim aklım hala bu laflarda bana şimdiye kadar çirkin diyen bi kişi bile olmadı.Belki komik gelebilir tabi kim gelip yüzüme çirkin diyecek ki?Ama benim tanımadığım insanlar bana benim çok güzel olduğmu söylüyo çirkin olsam kimse bişiy demez.
Neyse asıl konu şu ben bunları kaynanam olacak kadınla konuşmalımıyım?Sen benim neremi beğenmedin?Nerem çirkin benim?Beni istemiyosan beni bu şekilde kötülemene gerek yok bana söyle ben bırakırım oğlunu demelimiyim.Bi tarafım sor kafandaki sorulara cevap bul diyo.Bi tarafım sesini çıkarma daha şimdiden hesap soruyo bana der diyo.Çok büyük bi ikilemdeyim.
Konuşursam neden öyle dediğni benim neyimi beğenmediğni öğrenicem.
Konuşmazsamda içimdeki sorular o kadına karşı nefrete yol açacak.