Sayfadaki tüm ürünler orjinaldir içiniz rahat olsun. Nike çok güzel, kabulüm ama denemeden ayakkabı almak istemiyorum kendim için. Ayaklarım ince , parmaklarım uzun ve bu tür ayakkabılarda 3. ve 4. parmaklarım ayakkabıdan fırlıyor
Bu model ve renk Nike var elimde , 10 dk. kullanıldı sadecesonra giymem diye bırakıldı. 30 beden. Bir de bu ayakkabı var ; Siyah taşlı Ayakkabı Vogue-Bej marka 38 numara (hiç kullanılmamış) . Benim taraklı ayaklarıma uymadı maalesef.
38 numara skechers ayakkabılar orijinal ise ve sende bunları beğenirsen :)
Tamam ,bekliyorum dört gözleBakayım , bulursam eklerim :)
Parfüm seti takaslanmıştır:)Parfüm seti Nofretete arkadaşımız için ayrılmıştır.
Senden haber bekliyorum. Nike'i istiyorum ben.Bakayım , bulursam eklerim :)
Canım saate talibim elimde kiyafette var kullanılmamış çok şık havlularda begenicegine eminim yarın eklerim insallah senin başka eklicegin bisey varmı canımGüncel
Nevresimi beğendim:)
Tabi yarın bakar eklerim yine biseyler canım bidde saat ne kadar calışıyo demiNevresimi beğendim:)
Havlu olarak dantelli değil modern tarzda arıyorum. Başlıkta belirtmiştim aslında.
Kıyafet olarak da daha ziyade gezmelik bir şeyler bakıyorum. Elinizde başka şeyler varsa ekleyin. Uyarsa nevresimle birlikte değerlendirmek isterim...
Teşekkür ederim. Tam takım ve markalı nevresim seti arıyorum. Bebek nevresimiyle ilgileniyorum.Başka uygun bir şeyler bulursanız görüşelim.Eki Görüntüle 1589953 Eki Görüntüle 1589954 canım ikiside sıfır ürün ama yastıkları yok mor olan 2li li çarşafı fermuarlı içine battaniye yorgan katılabiliyo