bunlar satıldımı peçetelik özellikleBu ürünler özelden ilk yazan karmanco arkadaşımız için ayrılmıştır. Alınmazsa tekrar satışa koyup yine özelden yazan diğer arkadaşlarla mesaj sırasına göre irtibata geçicem
Arkadaş elden almak istiyor. Bayram sonrası Ankara'da olacağını söyledi. Buradaki bazı ürünler için özelden sıraya girenler de var ,belirteyim. Gelişmelerden haberdar ederim. Takipte kalınbunlar satıldımı peçetelik özellikle
bayıldım peçeteliklere sizin böyle enteresan ürünleriniz var daha varsa eklermisiniz .önceden sizden bi kaç birşey almıştım fazlasıylada memnun kalmıştım.inşallah peçeteliler benim olur:/.şu tuperın dograyıcısı duruyprmu?Arkadaş elden almak istiyor. Bayram sonrası Ankara'da olacağını söyledi. Buradaki bazı ürünler için özelden sıraya girenler de var ,belirteyim. Gelişmelerden haberdar ederim. Takipte kalın
Alemsiniz, güldürdünüz benibayıldım peçeteliklere sizin böyle enteresan ürünleriniz var daha varsa eklermisiniz .önceden sizden bi kaç birşey almıştım fazlasıylada memnun kalmıştım.inşallah peçeteliler benim olur:/.şu tuperın dograyıcısı duruyprmu?
aynen ben oturup nasipimi bekliyeyim o zaman tuperları isteyen çokmuş zaten peçeteliklere talibim ve birşey eklerseniz sürekli bakamıyorum-özelden burdan geri dönüş yaparsanız sevinirim.30 parça sınırından haberim yok eklemeyi beklemeyip bana özeldende foto yollaabilirsinz sevinirim :)teşekkürler görüşmek dilegiyle.Alemsiniz, güldürdünüz beniDediğim gibi, arkadaş şehir dışındaymış . Bayram sonrası elden alacak. Olmazsa peçetelikler sizindir. Ev taşıyacağım, deşiyorum sağı solu. Çıkarsa bir şeyler ekleyeceğim zaten. 30 parça sınırı olduğundan olanları da satıldıkça ekleyebileceğim maalesef.
Tupperlara da talip arkadaş. Olmadı başkaları var sırada. Yine de ne demişler : Kimse kimsenin kısmetini engelleyemez!!!
Siz ne tarz eşya/kıyafet bakıyorsunuz? Ona göre varsa/bulursam özelden resim yollarım size.aynen ben oturup nasipimi bekliyeyim o zaman tuperları isteyen çokmuş zaten peçeteliklere talibim ve birşey eklerseniz sürekli bakamıyorum-özelden burdan geri dönüş yaparsanız sevinirim.30 parça sınırından haberim yok eklemeyi beklemeyip bana özeldende foto yollaabilirsinz sevinirim :)teşekkürler görüşmek dilegiyle.
nedir durum ?peçetelikler?Güncel.
Önümüzdeki haftasonu alınacak diye sözleştik. Bakalım bir görüşeyim arkadaşla dönerim sana.nedir durum ?peçetelikler?
hayırr gitmş peçetelikler ff.. .yeni ürün ekleyeceginde haber edermisin bana lütfen.Bu ürünler satılmıştır.
İlk fırsatta yeni kıyafet/eşya resimleri yüklenecektir. Yine çılgın fiyatlarla. Takipte kalın...