ikican'ın butiği ( Ciciler, takılar, makyaj malzemeleri ve dahası) Fiyatlar taban yaptı!!!

bunlar satıldımı peçetelik özellikle
Arkadaş elden almak istiyor. Bayram sonrası Ankara'da olacağını söyledi. Buradaki bazı ürünler için özelden sıraya girenler de var ,belirteyim. Gelişmelerden haberdar ederim. Takipte kalın

Bunlar satıldı.

Eklentiler

• IMG_1085.JPG
    77,9 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_1080.JPG
    59,3 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_1081.JPG
    58,8 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_1264.JPG
    75,8 KB · Görüntüleme: 140
  • DSC00346 - Copy.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 154
Bunlar ve bardak termos (resmini bulamadım ) takaslandı.

Eklentiler

• DSC00222.JPG
    86,2 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_0853.JPG
    81 KB · Görüntüleme: 124
Pierre Cardin ipek iç çamaşır takımı ve babydoll takımı eklendi. İki takım da yenidir.

Arkadaş elden almak istiyor. Bayram sonrası Ankara'da olacağını söyledi. Buradaki bazı ürünler için özelden sıraya girenler de var ,belirteyim. Gelişmelerden haberdar ederim. Takipte kalın
bayıldım peçeteliklere sizin böyle enteresan ürünleriniz var daha varsa eklermisiniz .önceden sizden bi kaç birşey almıştım fazlasıylada memnun kalmıştım.inşallah peçeteliler benim olur:/.şu tuperın dograyıcısı duruyprmu?

Alemsiniz, güldürdünüz beni Dediğim gibi, arkadaş şehir dışındaymış . Bayram sonrası elden alacak. Olmazsa peçetelikler sizindir. Ev taşıyacağım, deşiyorum sağı solu. Çıkarsa bir şeyler ekleyeceğim zaten. 30 parça sınırı olduğundan olanları da satıldıkça ekleyebileceğim maalesef.
Tupperlara da talip arkadaş. Olmadı başkaları var sırada. Yine de ne demişler : Kimse kimsenin kısmetini engelleyemez!!!

aynen ben oturup nasipimi bekliyeyim o zaman tuperları isteyen çokmuş zaten peçeteliklere talibim ve birşey eklerseniz sürekli bakamıyorum-özelden burdan geri dönüş yaparsanız sevinirim.30 parça sınırından haberim yok eklemeyi beklemeyip bana özeldende foto yollaabilirsinz sevinirim :)teşekkürler görüşmek dilegiyle.

Siz ne tarz eşya/kıyafet bakıyorsunuz? Ona göre varsa/bulursam özelden resim yollarım size.

ben sizden mesela poloonya keteni işte el işi servislik almıştım böyle el işi tarzı şeyler olur yada bu tarz peçetelik gibi genelde piyasada bulunmayan ev mutfak eşyası olur.antika olur ülkelere has eşya kumaş kıyafet olur.umarım anlaşatabilmişimdir

Bu ürünler satılmıştır.

İlk fırsatta yeni kıyafet/eşya resimleri yüklenecektir. Yine çılgın fiyatlarla. Takipte kalın...

Eklentiler

• IMG_0862.JPG
    67,1 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_1014.JPG
    57,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1200.JPG
    74 KB · Görüntüleme: 99
  • DSC00256.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 119
  • DSC00241.JPG
    92,4 KB · Görüntüleme: 126
  • DSC00242.JPG
    82,7 KB · Görüntüleme: 119
  • DSC00254.JPG
    78 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…