iki yüzlülük mü degil mi??

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
Herkesin hayatinda mutlaka vardir gicik oldugu sevmedigi ama yeri geliginde yüz yüze geldigi Insanlar. Onlara gülümsüyonuz sohbet ediyorsunuz ama icten ice nefret ediyorsunuz. Bu akraba olur, elti, gorumce, kv, kayinbaba... Bu iki yüzlülük olur mu?? Bazen elinizde olmadan gelisiyor hersey. Bayramda dugun deride illa biraraya geliniyor. Birde mesela ben cok kendi kendime derim ya üc günlük dünya booosver büyukluk sende kalsin. Sen ara sor ilk adim at. Ama sonrasinda hep hayal kirikligi. Vefa yok hosgoru yok. Nasil olmak lzm bu dunyada anlamadim gitti.

Yoo ben sevmediğim insana gülümsemem sohbette etmem
Merhaba merhaba der geçerim
1.dereceden yakınım dahi olsa
Hoş normalde de çok konuşkan biri değilimdir ( kk da bülbül gibi döktürüyorum ama )
Çok az kişiyle samimiyimdir, bunlarla uzun muhabbetim vardır sadece
Mutluyum böyle

Ben de hoşlanmadığım insana gülümsemem, sohbet de etmem. Arayıp sormam. Bir sene boyunca afedersiniz b*k gibi iki tane oda arkadaşım vardı yurtta. İkisini de sevmezdim, gülmezdim de sohbet de etmezdim. Onlar için neden yapmacık olayım ki? Onlar da gitti bitti, ben zaten bu sene mezun olacağım yani bunun dışında yok öyle hoşlanmadığım bir insan falan. Olsa da belli ederim ben hoşlanmadığımı.

Arkadas baska aile akraba icinde olan insanlar baska. Merhaba merhabe dedigim arkadaslarim benimde var.

Benim esimin ailesi dahil hayatimdaki insanlarla aram iyidir cunku bir sey oldugunda çat diye soylerim uzatmam, laf sokmam, laf sokarlarsa ne demek istedin diye o an acikliga kavustururum, icimde büyütmem. Sorun cozulemeyecek durumdaysa, o kisinin karakteri ya da dunya gorusu bana coook tersse ya da sebepsiz bir gicik olma durumum varsa iletisimi tamamen keserim, cok mecbursam merhaba, gule gule o kadar.

Arkadas baska aile akraba icinde olan insanlar baska. Merhaba merhabe dedigim arkadaslarim benimde var.
Akrabam da olsa kendi çizgimi bozmazdım sanırım kolay kolay aram bozulmaz insanlarla ama yine de kendim gibi davranmaktan geri kalmazdım herhalde.

Bu birazda yapıyla ilgili
Benim bi ablam var herkesle 40 yıllık ahbap gibi konuşur
Bozuştuğu kişiyi görür herşeyi unutur yine eskisi gibi olur

Bense tam tersiyim

Amcamın kızlarının yanında böyle oluyor bana. Sürekli laf sokma çabası içindeler. Ben de laf yarışını sevmediğim için pek cevap vermiyorum. Mecbur gülüyorum geçiyorum.
Bi kere amcamın oğlu 30 yaşında var, sürekli beni eşimin yanında aşağılardı, yok niye okumuşum, çalışmıyorsam okumanın ne anlamı varmış, beni hiç sevmiyormuş falan filan... En son dedim valla ne tesadüf ben de seni hiç sevmiyorum Ohh iyi ki söylemişim, o günden beri görüşmüyorum.
İnsanlara yüz vermeye gelmiyor.

Ben çok konuşkanımdır sevdiğim insanların yanında bülbül gibiyim.
Ama sevmediğim akrabaların yanında ise hayatta laf atmam, sohbet etmem hatta onları yok sayarım.
İçimden gelmiyor ki muhabbet etmek.

Haha cok iyi olmus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…