Arkadas baska aile akraba icinde olan insanlar baska. Merhaba merhabe dedigim arkadaslarim benimde var.Ben de hoşlanmadığım insana gülümsemem, sohbet de etmem. Arayıp sormam. Bir sene boyunca afedersiniz b*k gibi iki tane oda arkadaşım vardı yurtta. İkisini de sevmezdim, gülmezdim de sohbet de etmezdim. Onlar için neden yapmacık olayım ki? Onlar da gitti bitti, ben zaten bu sene mezun olacağım yani bunun dışında yok öyle hoşlanmadığım bir insan falan. Olsa da belli ederim ben hoşlanmadığımı.
Akrabam da olsa kendi çizgimi bozmazdım sanırım kolay kolay aram bozulmaz insanlarla ama yine de kendim gibi davranmaktan geri kalmazdım herhalde.Arkadas baska aile akraba icinde olan insanlar baska. Merhaba merhabe dedigim arkadaslarim benimde var.
Ailede de oldu benimArkadas baska aile akraba icinde olan insanlar baska. Merhaba merhabe dedigim arkadaslarim benimde var.
Haha cok iyi olmus :))Amcamın kızlarının yanında böyle oluyor bana. Sürekli laf sokma çabası içindeler. Ben de laf yarışını sevmediğim için pek cevap vermiyorum. Mecbur gülüyorum geçiyorum.
Bi kere amcamın oğlu 30 yaşında var, sürekli beni eşimin yanında aşağılardı, yok niye okumuşum, çalışmıyorsam okumanın ne anlamı varmış, beni hiç sevmiyormuş falan filan... En son dedim valla ne tesadüf ben de seni hiç sevmiyorumOhh iyi ki söylemişim, o günden beri görüşmüyorum.
İnsanlara yüz vermeye gelmiyor.