- 21 Ekim 2022
- 162
- 114
- 27
- Konu Sahibi mihribanvb
Kızlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra her iki yumurtalıkta 5.5 cm ve 3 cm kist oluştu. İki yumurtalıkta da bu kisti olup gebe kalabilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen kist yapıyor diye duymuştum hatta burda bı bayan arkadaşımızda da kist oluşup sonraki ay hamile kaldı rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin insallahKızlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra her iki yumurtalıkta 5.5 cm ve 3 cm kist oluştu. İki yumurtalıkta da bu kisti olup gebe kalabilen var mı?
Bende de 13 mm var gebeliğe engel değil dedi doktorKızlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra her iki yumurtalıkta 5.5 cm ve 3 cm kist oluştu. İki yumurtalıkta da bu kisti olup gebe kalabilen var mı?
Benim iki yumurtalıkta da olustu malesef o yüzden gerildim birazBende de 13 mm var gebeliğe engel değil dedi doktor
İnşallah benim iki yumurtalıkta da olustu o yüzden endişe ediyorum. Onun kaç cmdi acabaKlomen kist yapıyor diye duymuştum hatta burda bı bayan arkadaşımızda da kist oluşup sonraki ay hamile kaldı rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin insallah
Bilemiyorum onuİnşallah benim iki yumurtalıkta da olustu o yüzden endişe ediyorum. Onun kaç cmdi acaba
Ohh ne güzel inşallah benimkide sorun olmazBende kürtajdan sonra 4 cm civarı kist oluştu ama tekrar hamile kaldım sorun olmadı
İnşallah benimki yine kötü sonuçlandı ama sizinki iyi olur umarımOhh ne güzel inşallah benimkide sorun olmaz
Geçmiş olsun canımİnşallah benimki yine kötü sonuçlandı ama sizinki iyi olur umarım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canım. Kürtaj dan ne kadar sonra gebelik oldu.? Kürtaj sonrası kist neden oluşur acabaBende kürtajdan sonra 4 cm civarı kist oluştu ama tekrar hamile kaldım sorun olmadı
Kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığım aydı malesef kalp atışı olmadığı için yine kürtaj oldum. Kist konusunda bir fikrim yok ama rahim işlem gördüğü için olabilir diye düşünüyorum.Hayırlı olsun canım. Kürtaj dan ne kadar sonra gebelik oldu.? Kürtaj sonrası kist neden oluşur acaba
Geçmiş olsun canım. İnşaAllah gene olurKürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım korunmayı bıraktığım aydı malesef kalp atışı olmadığı için yine kürtaj oldum. Kist konusunda bir fikrim yok ama rahim işlem gördüğü için olabilir diye düşünüyorum.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım. İnşaAllah gene olur