İki yillik mezun olup polis olmak için dört yıllığı bitırmek yardimci olur musunuz?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
Hanımlar ben 2 yıllık bilgisayar programciligi mezunuyum.Kamu yönetimi 3.sınıfi bitirdim dondurdum.iki yillik tan girebilmek için ama bilgisayar programciliginda ataması az lisansı da polis olmak için bitirmek istiyorum polis de olamazsam lisanstan normal atanmam çok mu zor olur eğer lisansı bitirirsem iki yillik girme hakkım bitecek sizce ne yapmalıyım hangisi mantıklı?

Hani artık yardımcı olabilecek yok mu kafam çok karisik

Merhaba ben de onlisans mezunuydum polislik icin lisansa tamamladim. Bu yil ilk kez kpssye girdim puanim yeterse komiser yardimciligi yetmezse polis memurluguna basvurucam. Bence gercekten polis olmak isteyip istemediginizi iyi dusunun cunku tahmin edersiniz ki calisma sartlari fazlasiyla agir ve yorucu yani meslege gonul vermeden yapilabilecek bir is degil. Sadece meslek sahibi olabilmek icin giren ve kazananlarin bir kismi daha intibak egitiminde istifa ediyor buyuk bir kismi da tazminat odemeden istifa etmek icin gerekli surenin dolmasinj bekliyor. Bence bu meslegi gercekten isteyip istemediginizi iyi dusunup o sekildr karar verin sonra sıkıntı yasayabilirsiniz.

Canım lisansı tamamladıktan sonra onlisanstan sınava giremezsin.

Şu an lise düzeyindeki polisliğe vasvurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…