İki yıldır çene altinda geçmeyen nodül

Kizinizada çok geçmiş olsun insalah birsey yoktur benim gittiğim doktor yüzüme direk ailede lenfoma varmı dedi o laftan sonra galiba böyle oldum ben..ya tm baktım her lenf nodu kanser demek dglmis hatta biri bana bal ve çörekotu kullan bendede vardı iki ay yedim doktora gittim kaybolmuş dedi bide onu deniycem

Aynen nohut büyüklüğünde sağ tarafta elime geliyor evet yani dokununca benden dolayimi yoksa oynuyormu bilmiyorm ama evet hareket ediyor ama diğerleri elime gelmiyor onlar ultrason da çıktı elime gelmiyor onlar,siz neden doktora gitmedniz lütfen gidin, başka belirtiler varmı sizde

İlk farkettiğimde gitmiştim özel bi hastaneye doktor hiç onemsemedi hatta doktora Google da kanser yazıyo falan çok korktum dedim güldü bana, ben buna kanser dersem 6 yıl daha oku derler bana falan dedi antibiyotik yazdı 10 gün kullanıp gittim bak kuculmusler dedi öylece kaldı. Ultrason falan istemedi benim her iki tarafta da var 2 tane solda 1 sağda ama hepsi oynak sabit değiller, mantıken kanserli bir tümör vs olsa sabit olur diye düşünüyorum. Başka bi belirtim vs yok gayet saglikliyim çok şükür hatta kolay kolay hasta falan olmam bu arada geçtiğimiz hafta başka bi sebepten dolayı baya detaylı kan tahlilleri falan alındı hepsi normal görünüyor bı sorun olsa kanlarimizda da sorun olmaz mı bilmediğim için soruyorum? en kısa zamanda gidicem inşallah en azından gönlüm rahat olur sizde her hangi bir başka sorun var mı

Eğer bu sekilde ise hiç korkmayın siz, çünkü sonradan gittiğinizde doktor kuculmus demiş size, doktor bana şey demişti bazen soğuk algınlığıni şiddetli gecrdiginizde bu sertlik kalıcı olabiliyormuş, siz antibiyotik sonrası kontrolü çok şükür gecrmissiniz bakalım bende antibiyotik kullandım verdgi tarihte gideceğim insalah benim içinde küçülmüş der..bilmiyorm psikolojik mi yoksa varmı ama arada geceleri terliyorum eskiden yoktu, bazende mide ve karın ağrısı oluyor

Aşkım antibiyotik sonrası küçüldü ama yok olmadı sonuçta orda duruyorlar birde elle muayene bu ultrason falan da değil, eskiden
benim bademcik sorunum vardı inanılmaz ateşleniyor boğaz ağrıları yaşıyordum o zamanlardan kalmış olabilir benimde. Bu arada bende bazen çok takıyorum kafaya çok fazla düşündüğümde psikolojik olarak soğuk soğuk terliyorum vücudumda birşeyler oluyor gibi hissediyorum ama hepsi psikolojik emin ol. Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle kendine eziyet etme lütfen dip not uçuk ne alaka bilmiyorum ama benimde uçuğum var şuan

Merhaba benim de ağustos sonu elim çenemde gezinirken sağa sol kayan ama oldukca sert bezeyi farkettim hemen kbb randevu aldım.Eylül 10 gibi boyun usg cekildim ve evet ordaydı Usg da sol çene altında solid bir lenf nodu? Şeklinde yazmıs hatta.antibiyotik verildi ama asla küçülmedi tabi.Doktor usg dan anlaşılmıyor ilaçlı boyun emarı çekilmeniz lazım dedi.Randevuyu ekim ayına verdiler ve kalbim agzımda bir ay bekledim.Sonra cekildim sonuc cıktı ve küçülmüş o sebeple mr raporuna yazılmamıs bile Her sey normal cıktı emarda,doktor demekki lenf noduymus ve küçüldüğü için sorun yok biz sürekli büyüyen lenf nodlarından korkarız dedi.Siz de takip edin büyüme olmaz inşallah

Ayyy çok sevindim sizin adiniza cidden, nasilda iyi bilirim o duyguyu günler geçmez gibi gelir,ama en kötüsü günler gecsinde istemezsiniz o gün gelip catacakta kötü bsy duyacaksam korkusu sarar bundada ne güzel siz hepsinin iyi haberini almışsınız rabbim bana ve tüm bekleyen herkese iyi haberler almayı nasip etsin

Uçuğun alakasını bende anlayamadım ama ultrason çeken uzman sordu çekerken, uçuk çıktımi diye

Yaaa ne kadar mutlu oldum, bende sürekli kontrol ediyorum hep aynı boyuttalar bu sebeple kendimi korkutmayayayim diyorum ama aslında bı gidip baktırmak lazım siz en güzelini yapmışsıniz. Hangi şehir hangi hastane acaba İstanbul Kocaeli civarı ise doktor ismi verirseniz bende gideyim

Uçuğun alakasını bende anlayamadım ama ultrason çeken uzman sordu çekerken, uçuk çıktımi diye
Uçuk çıktıgında ateş,enfeksiyon gibi bi nedene bağlı lenf bezi de şişmiş olabilir,bu reaktif yani sadece enfeksiyona bağlı bir lenf büyümesi oluyor.Lenfomada Allah korusun herhangi bi enfeksiyon vs olmadan ani ve hızlı büyüme oluyormuş

Sağolun benim çenemden önce de kulak altımda şişmişti yazın,ama o sıra sürekli boğaz enfeksiyonu vardı ve asla gecmiyordu.Sonra da çenemde cıkınca çok korktum tabi neyseki mr da şüpheli lenf bezi saptanmadı.Ben istanbuldayım,özellikle eğitim ve araştırma hastanesine gittim mr da orda çekildim

Reaktif demek enfeksiyona bağlı demek anladim, banada reaktif yazılmış ultrason degerlndemesinde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…