Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrh benim iki yaşında bir tane oğlum var ve dişinin biri çürümeye başlamış ne yapacağımı şaşırdım doktora ğötürsem ğöstermez bile yine ğötüreceğim sizce dr nasıl bir şey uygular daha çok küçük
mrh benim iki yaşında bir tane oğlum var ve dişinin biri çürümeye başlamış ne yapacağımı şaşırdım doktora ğötürsem ğöstermez bile yine ğötüreceğim sizce dr nasıl bir şey uygular daha çok küçük
a.s canım dra götür mutlaka. antibiyotik çok mu kullandınız acaba. ondan da olabilir. benim tanıdığımın 3 yaşında dişleri çürümeye başlamıştı rengi değişti falan. o da dra götürmştü. dr antibiyotik kullanımından demişti. bir de genetik olabilir.
2 yaşındaki çürüklere biberon çürüğü deniyor.. herhangi bir tedavi yapılmayabilir.. ama yaşı çok küçük daha 4 5 sene dah ao dişler ağzında kalacak.. kendisi fırçalayamayacağı için bir gazlaı bezle akşamalrı dişelrini temizlemeye çalışın yararı olacaktır.. herhangi bbire antibiyotik.. yüksek ateş.. gibi durumalrla alakası yoktur
merhaba geçmiş olsun benim oğlumda 2 yaşında , 1 yaşındayken üst ön 2 dişi çürümeye başladı siyah lekelenme çizgi şeklindeydi anlamadık zamanla renk değişti ve o zaman anladık çürüdüğünü ve diş hekimine gittik bu arada 1.5 yaşına gelmişti anne sütünden olduğunu ve bu tip çürüklere biberon çürüğü denildiğini söylediler , yaşı çok küçük olduğundan ilk yapılacak şey derhal anne sütünden kesilecek ikincisi her yemekten sonra dişler fırçalanacak ve de şeker çukulata vb. yemeyecekti hepsini yaptık ama son 1 aya kadar dayanabildi dişler sonunda apse yaptı iltihap yaptı ve mecbur çekilecek denildi 1 ay önce çektirdik oğlumun dişlerini ( üst ön 2 dişi) yanlarda kalan 2 dişte de çok minik çürüme var siyah leke şeklinde yani çürümenin ilk aşamasında onlarada bir krem verdi dr sabah akşam sürüyorum çürüme ilerlemesin diye sonuç olarak sizin gibi bebeği ufak olup dişi çürüyenleri duyunca çok üzülüyorum doktorda durmaz falan demeyin mecbur kalınca öyle duruyorlarki iş işten geçmeden gidin hemen müdahale etsinler çok zor oluyor sonra