İki Test Orta Risk

glshqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2022
2
0
33
Merhaba 3 aylık hamileyim ikili test yaptırdım
FB-HGC 2,18 Pap-A 0,62 MOM

Kombine Risk : 1:805
İkili Test 1:154
Yaş Riski 1:454
Trsiomy 18+NT < 1:10000

NT:1.5 mm

yaş 32 kilo 63 bir doktorum orta risk dedi bir doktorumuz risk bölgesinde değilsiniz dedi kombine riske göre ama bir doktor amniyosentez olabilirsin oda riskli dedi kafam karışık . perinatoloji uzmanı ultrasonda sağlıklı dedi hiç bir sıkıntı yok . detaylı ultrason 6 hafta sonra yeterli olurmu tek ona girmem

Merhaba 3 aylık hamileyim ikili test yaptırdım
FB-HGC 2,18 Pap-A 0,62 MOM

Kombine Risk : 1:805
İkili Test 1:154
Yaş Riski 1:454
Trsiomy 18+NT < 1:10000

NT:1.5 mm

yaş 32 kilo 63 bir doktorum orta risk dedi bir doktorumuz risk bölgesinde değilsiniz dedi kombine riske göre ama bir doktor amniyosentez olabilirsin oda riskli dedi kafam karışık . perinatoloji uzmanı ultrasonda sağlıklı dedi hiç bir sıkıntı yok . detaylı ultrason 6 hafta sonra yeterli olurmu tek ona girmem
Fetal DNA testi yaptırabilirsiniz ya da bir perinatoloji uzmanina daha görünebilirsiniz bence. Ama doktorunuz saglikli diyormus bir sıkıntı yoktur umarim saglikla kavusursunuz yavrunuza.

Fetal DNA testi yaptırabilirsiniz ya da bir perinatoloji uzmanina daha görünebilirsiniz bence. Ama doktorunuz saglikli diyormus bir sıkıntı yoktur umarim saglikla kavusursunuz yavrunuza.
teşekkür ederim detaylı ultrasona girsem yeterlidir diye düşünüyorum ama :/

13+1 de
Bio kimya: 222/1
Kombine 1234/1
NT 0.6
sizin gibi perinatoloji uzmanına yönlendirildim. perinatoloji uzmanı detaylı inceledi. herhangi birşey yok dedi herhangi bir test önermedi 22 haftada görüşürüz dedi. 22 haftada gittim herşey normaldi. Kalpte parlaklık çıktı. Bunu size söylemeyecektim siz pimpiriksiniz doktorunuz görür söylerse önemli birşey değil dedi. yine test önermedi. perinatoloji uzmanı bu işte uzman olduğu için enine boyuna tüm belirteçleri inceliyor. Kalp, bağırsak, beyin, NT, Burun, Kulak gibi belirteçleri gözden geçiriyor. Ki zaten bir olumsuz birşey görse direk söyler. Aminasentez önermez yapılması gerekiyor der. Canınızı sıkmayın. zehir etmeyin gebeliğinizi. herşey normalse gerisi taktiri ilahi.

X