İki tercihimin arasında kaldım yardım lütfen

nitroit

brokoli mi çikolata mı?
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
313
1
46
Ankara
Belki konumu önceden okumuş olanlar bilir benim şehir dışına gitme gibi bi olasılığım yoktu babam yüzünden.Ama dün her şey değişti ve iki şehir arasında kaldım

Ben iktisat okumayı düşünüyorum.Anadolu üniversitesinde 2.öğretimde okuyabilirim
Birde Mersin üniversitesinde 1.öğretim ve de hazırlık okuyabilirim (benim işime gelen taraf)

Tüm ailem nerdeyse mersinde.Kuzenlerim dedem amcam...Tabi ben yurtta kalıcam ama yine de onların olması bana güven veriyor
Eskişehir de yakın.Tam bir öğrenci şehri.Bu arada ben Ankarada oturuyorum

Çok kararsız kaldım uyuyamadım nolur bi akıl verin napıyım?

Son düzenleme:
Aynı durum bende de var.Yani ailem izin vermiyor farklı şehre.Ankara'da okuyacağım o yüzden.Ailemin neden bu konuda ısrar ettiğini düşününce hak veriyorum onlara.Ben senin yerinde olsam 2. öğretimmiş,yeni ortammış,maddi kısıtlamalarmış falan diye hiç uğraşmam.Mersin'de ailemin olduğu yerde okurum.Sen iyi olmayı istedikten sonra üniversitenin adının bir önemi yok.Sen istersen Mersin'de başarılı olursun Samsunda da ,Zonguldakta da, Van da da vs vs. Her şey sende biter. O yüzden ailenin yanında oku.Bir ihtiyacın olduğunda herkes yanıbaşında bu çok büyük avantaj.Hayatın ne getireceği belli olmuyor :)

Canım annem babam Ankarada.Dedem falan Mersinde zaten ben mersine gidersem yurtta kalıcam onlarla değil.Ankarada yaşadığım için Mersin ve Eskişehir arasında kaldım.

Hmmm o zaman Eskişehir tercihin olsun.Aylık gidiş-dönüş toplu bilet aldığında 200 tl gibi bişiy ödüyorsun biliyor musun? 2. öğretim olursa çok daha rahat olur gidip gelmende.Yani yurtta falan da kalman gerekmez.Ankarada da bir yerden bir yere 1,5-2 saatte gidebiliyoruz zaten

Evet ama yinede ordada yurtta kalcam çünkü 1.öğretim derslerine girmeyi düşünüyorum
200 lira olayını bilmiyordum bi araştırayım teşekkür ederim :)

Rica ederim :) Ama madem annen baban ankarada eskişehir olsun :)) Başarılar, umarım gönlüne göre olur her şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…