• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki tane duvak kullananlar!

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kıslar uzun we kısa duwagı birlıkte kullann oldumu yada kullanmayı dusunen?* ben hem uzun hemde kısa duwagı taktrmayı dusunurorum cunku uzun duwakla butun gece rahat edemem gibi..fotolarda we salona girişte uzun duwakla grmeyı sojnra da uzunu cıkarmayı dusunuorum..kısada sacımda kalcak yani ikiside sacımda olcak ama uzun duwak kolayca cıkcak sekılde takılcak..bunu uzun duwakla rahat edemm die yapıorum koluna dolarsın dıolar ama ya rahat edemzsem dıorum bilmiyorumkismile peki sizce uzun duwak mı gupurlu kısa sadeec tul mu olsun yoksa uzun tul kısa mı gupurlu olsun..yada ikiside gupurlu mu olsun?? cok agrlık yaprmı uzun duwak gupurlu olunca weya ikiside gupurlu olunca*?ayy ne cok soru sordum ya kaydirigubbakcemile3

cnm zaten gelinliki taşıycan duvakta arada kaynar bence:)şahsen uzun duvak çok güzel kısası komik duruyor bence:)yani gözüme hoş gelmiyor sen sadece uzun duvak kullan derim:)

bilmiorumki cnm ya basım filan agrrsa die korkuorum agrlık yapar mı die yani dans ederken oynarken filan sorun yasarsam nolcak bilmiyorumkismile zaten kesınlıokle uzun duwak ona laf yokk aklinialirimsmile

uzun duvak derim ben 4 metre istedim tasıyamasın bilmem ne neler dediler 2 metre yaptırdım şimdi onun pişmanlıgını yaşıyorum ama hiç agırlıgını hissetmiosun nikah sırasında bos bir duvak attım güpürsüz nikahtan sonra attım kafamdan zemuszemus

ya uzun duvak cidden sıkıntı. benim duvagım 3 kattı. üst iki katı kalçamın hemen altında en alt katı da 3 metre peşimden geliyordu. sahneye cıkarken ve ilk dansta süper oluyor uzun duvak ama inan masaların arasında gezerken çile. koluna doluyorsun olmuyor ustune basılıyor. eşim toparlamıştı hep peşimden. öpüşme merasimi bittikten sonra en alt katı cıkarmıstım hemen. guzellik tabiiki çok onemli ama her halukarda her gelinin guzel olacagına eminim ben o yuzden rahatını ihmal etme. şimdiden mutluluklar :)

uzun duvak derim ben 4 metre istedim tasıyamasın bilmem ne neler dediler 2 metre yaptırdım şimdi onun pişmanlıgını yaşıyorum ama hiç agırlıgını hissetmiosun nikah sırasında bos bir duvak attım güpürsüz nikahtan sonra attım kafamdan zemuszemus
guprlu oluncada zor olmuomu ya sennkide gupurluydu ucları dimii?olmazda uzun duwagı taktrcam kısayıda yanımda getrtsem eger rahatsız olursam onu taktrsam.ama oda takabilrlermi sacım bozulurmu o war tabi offffffff bi bitseydı yaaa :sinifsinif:
ya uzun duvak cidden sıkıntı. benim duvagım 3 kattı. üst iki katı kalçamın hemen altında en alt katı da 3 metre peşimden geliyordu. sahneye cıkarken ve ilk dansta süper oluyor uzun duvak ama inan masaların arasında gezerken çile. koluna doluyorsun olmuyor ustune basılıyor. eşim toparlamıştı hep peşimden. öpüşme merasimi bittikten sonra en alt katı cıkarmıstım hemen. guzellik tabiiki çok onemli ama her halukarda her gelinin guzel olacagına eminim ben o yuzden rahatını ihmal etme. şimdiden mutluluklar :)
cnm sen nie 3 kat kullandın ki?? dans ederken zorlanmadın yani ?

Son düzenleme:
canım benim duvağım 3 metreydi ilk dansa çıktıgımda herkes gelinliğimi konuşuyormuş ablamlar öyle diyo, baya büyülü duruyor düğünümüz dışarda olmasına rağmen yani salonda olmamasına rağmen hiç zorluk çekmedimben yürüdükçe arkamdan sürünerek gelişi daha güzel gösteriyordu fotograflardada öyle çıkmış zaten büyüsü farklı oluyor uzun duvağın hiçte ağırlık yapmadı düğün sonuna kadar hiç oturmadım paso döktürdüm ona rağmen hiç sıkıntı vermedi bana ...Tek sorun çocukları etrafından çekecek salon görevlileri olmalı yoksa onlar basabiliyorlar onun dışında bi sorun olacagını düşünmüyorum rahat da oluyor ...

ben de birlikte kullanicam uzun ve kisa duvagi.
nikahtan sonra ilk danstan once uzun duvagi cikartmayi dusunuyorum ama dans ederken tasiyamam diye dusunuyorum .
her ikisinin de kenari dantel benimkinin .

guprlu oluncada zor olmuomu ya sennkide gupurluydu ucları dimii?olmazda uzun duwagı taktrcam kısayıda yanımda getrtsem eger rahatsız olursam onu taktrsam.ama oda takabilrlermi sacım bozulurmu o war tabi offffffff bi bitseydı yaaa :sinifsinif:

evet sen benimkini görmustun ucu gupurlu ama zaten hafif oluyor öyle agır görünüyor ama ben duvagımı hiç hissetmedim yani ama uzun duvakla rahatsız olmazsın fotograflarda fln cok guzel görunuyor koluna dolarsın bişi olmaz herkes öyle yapıyor

Duvak dediğin uzun olmalı bencede canım, ama bazı modellerde gelinliği kapatıryor diye tercih edilmiyor. Ama sen hangisiyle rahat ederim dersen onu seç, rahatlıkta önemli çünkü. :))

canım benim duvağım 3 metreydi ilk dansa çıktıgımda herkes gelinliğimi konuşuyormuş ablamlar öyle diyo, baya büyülü duruyor düğünümüz dışarda olmasına rağmen yani salonda olmamasına rağmen hiç zorluk çekmedimben yürüdükçe arkamdan sürünerek gelişi daha güzel gösteriyordu fotograflardada öyle çıkmış zaten büyüsü farklı oluyor uzun duvağın hiçte ağırlık yapmadı düğün sonuna kadar hiç oturmadım paso döktürdüm ona rağmen hiç sıkıntı vermedi bana ...Tek sorun çocukları etrafından çekecek salon görevlileri olmalı yoksa onlar basabiliyorlar onun dışında bi sorun olacagını düşünmüyorum rahat da oluyor ...
palyaco o işi hallder :) zaten cocuklasr onu gorunce yanndan ayrılmazlar .:)bende cok begenıuorum kısa duwak istemmn tek nedeni ya rahatsz olursam dieyydi ama bunları duyunca kısaya gerek yok gibi gerci herkese gorede deişio bu bazılarıda rahat edemıomus bilmiyorumkismile
ben de birlikte kullanicam uzun ve kisa duvagi.
nikahtan sonra ilk danstan once uzun duvagi cikartmayi dusunuyorum ama dans ederken tasiyamam diye dusunuyorum .
her ikisinin de kenari dantel benimkinin .
cok agır olmaz mı ki kiside dantel olunca bilmiyorumkismile
evet sen benimkini görmustun ucu gupurlu ama zaten hafif oluyor öyle agır görünüyor ama ben duvagımı hiç hissetmedim yani ama uzun duvakla rahatsız olmazsın fotograflarda fln cok guzel görunuyor koluna dolarsın bişi olmaz herkes öyle yapıyor

ewet... bakalım inş bende dugunden sonra senn gibi hiç rahatsız olmadım derim soranlara :)

Duvak dediğin uzun olmalı bencede canım, ama bazı modellerde gelinliği kapatıryor diye tercih edilmiyor. Ama sen hangisiyle rahat ederim dersen onu seç, rahatlıkta önemli çünkü. :))

cnm benm gelınlıgım ole cok satafatlı bişi deil yani hani uzun duwakla tammlar zaten kendini..bende kesınlıkle uzun istıorum zaten :) ama her ihtimale karsı ikisinide taktrsammı dıorum işte rahat edemezsem uzunu cıkarıyım kısayla duruyum gibisnden :)

cok agır olmaz mı ki kiside dantel olunca bilmiyorumkismile

ben uzun olani cok kisa sure takacagim icin sorun olmaz diye dusundum
gorucez artik nasil olacak aslinda dusununce simdi gereksiz bir masrafa girmisim sanki

uzun duwak içn mi?? gelınlıgı hazır mı aldın dıktrdın mı peki.ben dıktırıpum we onun içn ayrı bi para almıcak gelınlıkcım

Back