- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Niye dishekimi ve plastik cerrah yerine buraya soruyorsunuz ki?
Benim de on iki disim yamuktu. Yaprak porselen yaptirdim. Disin yamuk cikintili kismini ve ust mine tabakasini torpuleyip yaprak porselen yapistiriliyor. Cok da guzel duruyor.
Annem dermatolog. Ben aldirmak tehlikeli degil.
Tabiki de karar sizin fakat 21 yaşındaymışsınız böyle ufak şeyler için operasyon geçirmeseniz de olur bence.
Sonuçta nasıl hastalıklarla uğraşan insanlar var, dermanı olmayan dertler var bu hayatta onları düşünüp şükredin benden size tavsiye.
Yarın öbür gün tekrardan yüzünüzde ben çıkabilir yine mi aldırıcaksınız bu bir çözüm mü sizce?
Siz kendinizi sevmediğiniz için çevrenizdekiler de o kadar dikkat ediyormuş gibi geliyor size...
Tel taktırmayı bende düşünüyorum ama uzun süreli olduğu için tereddüt ediyorum. Sonucunun güzel olacağını da biliyorum. Tele alışanlar çıkartmak bile istemiyor. Ayrıca iş hayatında ne gibi sorun olabilir ki.
Ben içinde uzmanla görüşün. Onlar daha iyi bilir biz ne desek boş.
Ama belli bir zaman sonra çıkıcak zaten o tel. Bende yaptırırsam şeffaf yaptırmayı düşünüyorum çok belli olmasınYani ne biliyim daha once hic calismadim sadece staj yaptim ne gibi sorunlar cikar bilmiyorum ama tel belki kotu bir goruntu yaratir ve bu yuzden ise tercih edilmem vs gibi. Yoksa birebir karsilastigim bir durum degil tamamen tahmini canim.
Ama belli bir zaman sonra çıkıcak zaten o tel. Bende yaptırırsam şeffaf yaptırmayı düşünüyorum çok belli olmasın
"Cunku tuhaf tuhaf bakislar yakaliyorum aaa suranda ben mi var dur bi dokunayim. Dokunsa ne olcak sanki ben iste. Boyle olunca utaniyorum sıkılıyorum." ve "gülerken çekiniyorum, kendimi frenliyorum" dediğiniz için öyle bir yorum yaptım.
Hepimizin kusurları var benimde öyle fakat ben bunu umursamamayı tercih ediyorum, bu kadar kompleks yapmıyorum. Size de aynı tavsiyeyi verdim. Yoksa zaten bu devirde bir çok şeyin artık çözümü var. Ama sürekli böyle ufak şeyleri kafanıza takarsanız, arkadaş ortamında kendinizi kötü hissederseniz hiç mutlu olamazsınız.
Kötü niyetle söylenmiş şeyler değildi farkındaysanız "karar sizin" dedim yorumumun başında da...
2Tesekkur ederim canim tel beni zorlar gibi 21 yasindayim 1 2 seneye is hayatina atilirsam sorun olur diye dusunuyorum baska bir alternatif daha iyi olacak gibi.
21 yasindaysan tel taktir. Hicbir sey insanin kendi disi gibi olmuyor. Zaten is hayatina atilana kadar duzelmis olur.Tesekkur ederim canim tel beni zorlar gibi 21 yasindayim 1 2 seneye is hayatina atilirsam sorun olur diye dusunuyorum baska bir alternatif daha iyi olacak gibi.
2
21 yasindaysan tel taktir. Hicbir sey insanin kendi disi gibi olmuyor. Zaten is hayatina atilana kadar duzelmis olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?