iki sorum var yardım ederseniz çok sevinirim

redlinewoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
12
0
erkek arkadaşımla tam 10 hafta önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştik.kusura bakmayın biraz açık yazıcam ama detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum.ilişki gününden 3 gün sonra benim regl günümdü. ve o gün erkek arkadaşımdan ilişki sırasında herhangi bir erkeksi meni GELMEDı ve ayaktaydık ama erkeklerin meni salgılamadan önce gelen zevk suyunun gelip gelmediğini hatırlamıyoruz. 10 hafta boyunca hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım.(ağrıyan şiş göğüsler mide bulantısı, baş dönmesi,kusma ve aralıklı bel ağrısı vb.) ve son olarak bu hafta içinde 3. adetimi görücem önceki 2 regl da renk ve kokuda hiçbir değişiklik yoktu ama içim rahat değil kızlar. acaba üstüne görme dediğimiz hamilelik ihtimali varmı?

2. soru:
Üstüne görme dediğimiz hamilelikte normal gebelik belirtileri yaşanır mı? (ağrıyan şiş göğüsler mide bulantısı, baş dönmesi,kusma ve aralıklı bel ağrısı,sabahları aşırı yorgunluk hissi vb.)

Son düzenleme:
cnm bı gebelık testı alıp bak emın olmak ıstıtyosan ama adet görmüssün sanmıyorum hamıle oldugunu üstüne görsen bıle belırtı yasardın bence
sana bı tavsıyede bulunum ıster kız ıster uy senbılırsın
bekarsın ve öğrencısın dıkkat et kendıne bunlar cıddı konular evlendıgınde konus sor böyle seylerı
ınan daha güzel olur

sanmıyorum hamile değlsindir endişelenme, ama için rahat etmiyorsa bi test yap,
bende tavsiyede buluncam kusura bakma haddim değil belki ama; dikkatli olmalısın bunlara karşı, bu sefer olmadı belki ya birdahakine olursa ne yapacaksın kürtaj falan ne kadar kötü şeyler bunlar, bazı özel şeyleri evliliğine saklamanı ve sabretmeni tavsiye ediyorum

değilsindır korkma.maşallah nıck de redline woman.bu ısmı almayı bılmışsın de sorunun cevabını mı merak ettin.

Bana zorlama bir konu gibi geldi, bu bölüme bugünlerde ne kadar çok böyle konular açılıyor...

X