• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Sezaryen Arası Süre

minikkalp006

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
65
46
18
Merhaba arkadaşlar, 8ay 3 haftalik bir bebeğim var. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Planlı bir gebelik değildi, regl olmam gereken tarihte hamile kalmışım. İlk dogumum sağlık problemim sebebiyle sezaryen olmuştu, ikinci dogumumda ilkinin üzerinden 16 ay geçmiş olacak. İki sezaryen arasında kısa süre olanlar var mı? Sorun yaşadınız mı?

Merhaba arkadaşlar, 8ay 3 haftalik bir bebeğim var. 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Planlı bir gebelik değildi, regl olmam gereken tarihte hamile kalmışım. İlk dogumum sağlık problemim sebebiyle sezaryen olmuştu, ikinci dogumumda ilkinin üzerinden 16 ay geçmiş olacak. İki sezaryen arasında kısa süre olanlar var mı? Sorun yaşadınız mı?
Bende sezeryan doğum yaptım kuzum 4 yaşında.Ama bir Arkadaşım hamile kalmıştı sezeryan sonrası çok erken hatta aldırsam mı diye düşünmüştü doktor aldırma sakın biz korkutuyoruz biraz daha uzun süre söylüyoruz garanti olsun diye demişti hiç Sorun yaşamadı

Back