İki Seri Arasında Kaldım Yardım Lütfen

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
840
173
Kızlar iki seri arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim :26: Sürükleyici olsun istiyorum.
-Vampir Günlükleri
-Gece Evi Serisi

Gece Evi serisini tek geçerim.
Lisedeyken arkadaşlarla okuyorduk. Yenisi çıksın diye gün sayıyorduk resmen. Kaç defa birbirimize girdik ilk okumak için.

Gece Evi serisini tek geçerim.
Lisedeyken arkadaşlarla okuyorduk. Yenisi çıksın diye gün sayıyorduk resmen. Kaç defa birbirimize girdik ilk okumak için.

Vampir Günlüklerinide çok övgüler arasında kaldım ikisinin sürükleyiciyse okuyabilirm Gece Evi'ni

Gece evi serisi.
Bikaç kitabını okumuştum.
Bişey katmıyor ama daha manidar kitaplar okyabilirdim.

gece evi serisinin 8 kitabını okudum,
vampir günlüklerininde dizisini izledim :)))
ikiside aşağı yukarı aynı.. gece evi serisi sürekleyici geldi bana, ama diğerinin kitabını bilmiyorum dizisi sürükleyiciydiii başta.. bi yerde bıktım sanırım çünkü hep aynı şeyler oluyodu...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım gece evini alıcam ben bu gidişle Teşekkür ettim yorum için

Gece Evi'ni aldım ve bayıldım gerçekten ilk iki kitabını almıştım ilki hemen bitti şimdi ikincisine geçtim çok sürükleyici

Gece evi ile başla daha güzel bence.
Ama vampir günlükleri de güzel. Hatta onlardan sonra Jeaniene Frost- Mezarla randevu serisi de süperdi bence.

Kızlar iki seri arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim :26: Sürükleyici olsun istiyorum.
-Vampir Günlükleri
-Gece Evi Serisi
gece evini tek geçerim . 6 kitabını okudum harika tavsiye ediyorum.vampir günlüklerinin dizisini izle bence ben öyle yapıyorum. kitaptan daha iyi yani

Teşekkürler kızlar. Gece Evi'nin 3 kitabını bitirdim dördüncüyü alacağım.

-Vampir Günlükleri
-Gece Evi Serisi

vampir günlüklerini okumadım ama dizisini çok severek izliyorum. gece evi serisinin de ilk 5 kitabını okudum ve çok güzellerdi. sürükleyici olsun istiyosan gece evi serisi çok sürükleyici. diğer kitaplardan vakit bulabilsem serinin geri kalanını da okumayı çok istiyorum. bu serinin bir dezavantajı var; bir kitabı okuyunca diğerini hemen okumak istiyosun, bağımlılık yaratıyor ve çok merak uyandırıyor. benim elimde olmadığı için 6.kitaba başlayamadım ve 6.y alsam geri kalanı da almam gerekecek o yüzden henüz almadım. bence okursan mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…