Gece Evi serisini tek geçerim.
Lisedeyken arkadaşlarla okuyorduk. Yenisi çıksın diye gün sayıyorduk resmen. Kaç defa birbirimize girdik ilk okumak için.
Gece Evi serisini tek geçerim.
Lisedeyken arkadaşlarla okuyorduk. Yenisi çıksın diye gün sayıyorduk resmen. Kaç defa birbirimize girdik ilk okumak için.
gece evi serisinin 8 kitabını okudum,
vampir günlüklerininde dizisini izledim :)))
ikiside aşağı yukarı aynı.. gece evi serisi sürekleyici geldi bana, ama diğerinin kitabını bilmiyorum dizisi sürükleyiciydiii başta.. bi yerde bıktım sanırım çünkü hep aynı şeyler oluyodu...
gece evi serisinin 8 kitabını okudum,
vampir günlüklerininde dizisini izledim :)))
ikiside aşağı yukarı aynı.. gece evi serisi sürekleyici geldi bana, ama diğerinin kitabını bilmiyorum dizisi sürükleyiciydiii başta.. bi yerde bıktım sanırım çünkü hep aynı şeyler oluyodu...
vampir günlüklerini okumadım ama dizisini çok severek izliyorum. gece evi serisinin de ilk 5 kitabını okudum ve çok güzellerdi. sürükleyici olsun istiyosan gece evi serisi çok sürükleyici. diğer kitaplardan vakit bulabilsem serinin geri kalanını da okumayı çok istiyorum. bu serinin bir dezavantajı var; bir kitabı okuyunca diğerini hemen okumak istiyosun, bağımlılık yaratıyor ve çok merak uyandırıyor. benim elimde olmadığı için 6.kitaba başlayamadım ve 6.y alsam geri kalanı da almam gerekecek o yüzden henüz almadım. bence okursan mutlu olursun.