• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki şehir iki farklılık iki düşünce

Sizce benim tarafımda hangisi olmalı bu şartlarda?

• Kına düğün bir arada olmalı

• Kına olsun sadece senin tarafında

• Kına düğün ayrı olsun

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Edizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2
0
1
26
8 ay sonra düğünümüz var ve biz hala ne yapacağımıza karar veremiyoruz nişanlım izmitte ben afyonda yaşıyorum. İzmitte nikah ve düğün olucak. Ben büyük nişan da yapmadım sözle nişanım aynı anda yaptığım için büyük nişanım yerine kına ayrı düğün ayrı olsun istedim kendi memleketim de. Nişanlım da ben karşılayamam ağır gelir diyor çünkü ailesi desteği yok. Kınayı biz yapcaz.
Sorum da şu. Kına yapiyim sadece düğün ord olsun diyorum bu sefer gelinlikle davullu zurnalı çıkamayacakmıyım evden ?
Düğünle kına bir arada olsun diyorum oda bana saçma geliyor son 1 saatte kimse kalmıyor zaten ve benim akrabalarım erkek olan düğünler de oynamıyor lar kınaya kına düğüne düğün olsun kafasındayım bende açıkçası. Kına yapıp ertesi sabah gelinlikle sadece düğün süz konvoy yapiyim diyorum en azından evden gelinlikle çıktım mı çıktım olsun diye ama karar veremedim sizce ne yapmalıyım?

ben soyle yapmistim.gelinlikle evden ciktim dugun oldu saat 10 da gelinligi cikarip kina kiyafetlerimi giydim.sonra esimle onun memlekete donduk ( nikahimiz 2 ay oncesi olmustu ) 2 gun sonrada onlarin memlekette 2.kez dugun oldu bizden en yakinlar katildi.cok da guzel oldu.okadar ozenip aldigim gelinligimide 2 kere giymis oldum doya doya giydim:)

Ne güzel allah daim etsin :) ama ben hint kıyafeti istiyorum ona çok hevesim var açıkçası o yüzden doya doya giymek istiyorum bir sürü resimler çekilmek istiyorum ondan dolayı kınayı geçiştirmek istemiyorum ve akrabalarım erkekli düğünde oynamıyor lar diye rahatça oynayabilmeleri için

Ne güzel allah daim etsin :) ama ben hint kıyafeti istiyorum ona çok hevesim var açıkçası o yüzden doya doya giymek istiyorum bir sürü resimler çekilmek istiyorum ondan dolayı kınayı geçiştirmek istemiyorum ve akrabalarım erkekli düğünde oynamıyor lar diye rahatça oynayabilmeleri için
ozaman gelinlik suresini kisa tutarsiniz erkeklerde nebileyim yani daha ne isleri var kinaya gecildiginde gitsinler:) yani insan olan gider bilemedim.

bak canim internette orda burda gorup ozeniyor kizlar, kendileride yapip elli tane fotoyu oraya buraya koymayi hedefliyor. bu yolda ne ana ata sozu dinliyor ne nisanli sozu.. herkesin gercegi kendine.. o heves bu heves icin kendin borca girme ben de iki yil dugun borcu odedim ordan biliyorum. bilseydim ki kendim odeyecegim daha az yapardim. kv kendi yapacak gibi sundu bana dugunden sonra a dan z ye her seyin borcunu odedim. giyme hevesin varsa yine al giy ama bir de hayatin gercekleri var. hayat sosyal medyadaki gibi degil. dugunum gecti kimse benim kina kiyafetimi gelinligimi hatirlamiyor. herkes ne kadar mutlu ve guler yuzlu oldugumu hatirliyor. bol bol guldum saga sola. cenem agridi 32 dis disarida gezdim. gelinligim de iki bin lira bile degildi fiyati dusun.. mantikla hareket et hayat sosyal medyada milletin gosterdigi gibi degil. kocacim kocacim diye olenler evlilik terapisine gidiyor, bosanmayi dusunuyor. kanma onlara.

Ben kınam ve nikahımı kendi yaşadığım şehirde yapmıştım nikahta gelinliğimi giydim ve nikahtan sonra da dış çekim yaptık düğünde eşimin memleketinde oldu düğündede aynı gelinliğimi giydim ama dediğiniz gibi bende evimden gelinlikle ayrılmadım düğün konvoyu olmadı hatta düğünümde bile olmadı ama hiç değilse kendi arkadaşlarım çevrem beni gelinlikle gördü

Back