İki sefer ikili test yaptırsam ne olur acaba:(

ipekyil

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
53
0
ya arkadaslar selam herkese ben hem özel hastanye hem de askeri hastaneye devam ediyorum bakallım birbirleriyle örtüşüyorlar mı diye özele pek güvenemiyorum.şimdi ikisi de aynı gün ikili test verdi ben önce birinde bi sonraki gün de diğerinde yapyırsam bebege zararı olur mu sizce yasayan var mı bu durumu? simdiden tesekkürler...:bbo:

bebeğe niye zararı olsunki.Ama sadece biraz fazla kanın gitmiş olur.:)))) zaten birden fazla tup alınıyor cunki..

saol ama nasılsa aynı gün yaptırmıcam herhalde olmas bi problem diye düşünüyorum.peki ikili testte mi bakıyolar ense kalınlıgına? sence o sıkıntı olur mu bebek için

Canım ense kalınlığına ultrasonla bakıyorlar.Hem niye iki kere yaptırıpda kafanı karıstıracaksın anlamadım cogu ınsan özelde yaptırıyor zaten bence stres yapma Allah korusun biir risk olsa özelde yaptırdıgın ikili testde de cıkar zaten

]Canım ense kalınlığına ultrasonla bakıyorlar.Hem niye iki kere yaptırıpda kafanı karıstıracaksın anlamadım cogu ınsan özelde yaptırıyor zaten bence stres yapma Allah korusun biir risk olsa özelde yaptırdıgın ikili testde de cıkar zaten

ay yanlış oldu canım pardon:) ya doğru diyosun da benim aslında problemim doktorla daha dogrusu forumda okuyana kadar cok güveniyodum ama bi kaç şikayet okudum ondan sonra kafam karıstı ve simdi bi de gataya devam ediyorum sırf içim rahat etrsin diye dogru mu yanlış mı bilmiyorum ama napıyım

canım için rahat etmeyecekse yaptır.yoksa 9 ay kendi kendini yersin.Vajinaldan ultrasonla bakıp ensesinin kalınlığına bakacaklar.hiçbir zararı yok,nedne olsun.ekranda gördüğünü yazacak bi kağıda o kadar.Hem sende ekrana bakarsın.Çok net görunuyor bebek cunki..:))))

bebege ne zararı olcakki.bi ultrason muayenesi bide bikaç tüp kan...hepsi odkara ama biri digeriyle örtüşmesse kafan karışır bence biriyle yetin.

ya öle de diyorum ki ikili testi de yaptırdıkktan sonra birini bırakırım mesela özele devam ederim hani birebir aynı mı sonucta anlamazlar herhalde iki sefer yaptırdığımı bi de aynı gün olmayacagı için ben de toparlanmıs olurum diye düşündüm ya kimse yok mu peki suat beye gidip de normal dogum yapan soracagım seyler var ama kimse cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…