• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki seans arasına biraz zaman girerse?

war10ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
98
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacaktı. En son gittiğim lazer epilasyon seansından sonra müsait olamadığım için yaklaşık 2 aydır gidemedim. Orada bir bayan araya fazla vakit girmesin tüyler yeniden canlanır gibi bir şey demişti. Epilasyonu yapan bayana sorduğumda öyle bir durumun olmadığını söyledi. Anlayacağınız kafam bu konuda karıştı biraz. 3 seans gittim şimdiye kadar pek dökülme olduğu da söylenemez ama işe yaramamasından korkuyorum. :5:

Hangi cihaz ile uygulama yapıyorlar. Ben 5 seans gittim alexandrite ile yapıyorlar, son 2 seansın arasına 9 hafta girmişti, şimdi yine 9 hafta girdi tatilden dolayı. Seans aralarını uzatırsam tüylerin canlanacağını söylemişlerdi, çok canlanmadı ama yine de eskisi kadar temiz görünmüyor, biraz arttı. Aslında forumlarda okuduğum kadarıyla canlanmaması gerekmiş. Hatta 4-5 seanstan sonra ara verip tekrar çıkıp çıkmayacağı, ne kadar çıkacağı kontrol edilmesi gerekiyormuş.

Hangi cihaz ile uygulama yapıyorlar. Ben 5 seans gittim alexandrite ile yapıyorlar, son 2 seansın arasına 9 hafta girmişti, şimdi yine 9 hafta girdi tatilden dolayı. Seans aralarını uzatırsam tüylerin canlanacağını söylemişlerdi, çok canlanmadı ama yine de eskisi kadar temiz görünmüyor, biraz arttı. Aslında forumlarda okuduğum kadarıyla canlanmaması gerekmiş. Hatta 4-5 seanstan sonra ara verip tekrar çıkıp çıkmayacağı, ne kadar çıkacağı kontrol edilmesi gerekiyormuş.

Diode lazer kullanıyorlar, canlanması bana da saçma geldi öyle birşey olsa 6 seans sonra bitemezdi tüyler. Şimdi ne durumda senin kalın tüyler tamamen yok oldu mu?

Diode lazer kullanıyorlar, canlanması bana da saçma geldi öyle birşey olsa 6 seans sonra bitemezdi tüyler. Şimdi ne durumda senin kalın tüyler tamamen yok oldu mu?
Ipl olsa zaten canlanıyorlar da diode ve alex kullanırken canlanmamalıydı Evet kalın tüyler tamamen bitti, çıkanlar hep ince ama seans arası uzadıkça hem çoğalıp hem uzuyorlar. Yani 2 metre öteden belli olmuyor ama yakından bakınca görünüyorlar. Eskisine oranla çok iyi durumda ama yine de daha büyük başarı beklemiştim

arkadaşlar... ben uzman estetisyenim.. eğer lazer yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle alexandrite lazeri tercih edin.. ıpl lazer rapunzel0316 arkadaşım dediği gibi asla kesin çözüm değil.. birde bu uygulamayı yapan estetisyenin tecrübesi çok önemli.. ten rengi, kıl yapısı ve rengi bu işlemde çok önemli.. bu uygulamayı yapacak olan estetisyen cildi, kılın yapısını ve rengini iyi analiz edebiliyorsa, cihazıda bu uygulamaya ayarlarsa işlem kısa sürede sonuç elde eder.. eğer tecrübesiz bir estetisyen size hizmet veriyorsa cihaz ne kadar kaliteli olursa olsun sizin uygulamalar hava civa olur bilesiniz.. sadece seans başına ödediğiniz para ve harcadığınız zamana yazık olur.. ilk yapılan lazer uygulamasında kıllar yanar ve 1 hafta 10 gün içinde deri yüzeyine çıkarak dökülmeler olur, şayet yanmamış kıllar varsa onun için rötuş uygulanır ve kalanlarda bu şekilde yanar.. yaklaşık 1 yada 1,5 ay sonra 2. seansa gidersiniz bu süreç kılların az deri yüzeyine çıkmasıyla anlaşılır.. ortalama bitim süresi kişiden kişiye yani; kıl, ve ten rengine göre değişir.. yaklaşık 10 seanstır.. ben buğday tenli bir bayanım koltuk altıma kendim uygulama yaptım alexandrite lazer ile 3 seansta bitti.. dediğim gibi bu uygulamayı yapan kişi kadar ten ve kıl yapısıda çok önemli.. beyaz tenlilerde lazer uygulamasının enerjisini yükseltebiliyorsunuz ama esmer tenlilerde bu uygulamaya daha dikkat etmek lazım çünkü uygulama anında yanma olasılığı çok fazla.. aman dikkat !!!

Ipl olsa zaten canlanıyorlar da diode ve alex kullanırken canlanmamalıydı Evet kalın tüyler tamamen bitti, çıkanlar hep ince ama seans arası uzadıkça hem çoğalıp hem uzuyorlar. Yani 2 metre öteden belli olmuyor ama yakından bakınca görünüyorlar. Eskisine oranla çok iyi durumda ama yine de daha büyük başarı beklemiştim

Anladım canım inşallah benimkiler de biter daha 3 seansım var, ince tüyler kalsa yeter ya kalınlar gitsin de :1:

Kızlar benim bir sorum daha olacaktı. Güzellik merkezine gittim 4 seans olduğunu ve hala tüylerimde dökülme/azalma olmadığını söyledim. Bayan bana jilet kullanıp kullanmadığımı sordu, ben de seanslara gitmeden jiletle kısalttığımı söyledim (koltuk atı için). Bayan jilet kullanmanın yanlış olduğunu tüyleri tetiklediğini söyledi ama daha önce kimse böyle bir şey söylememişti. Ayrıca yüzüm için de gidiyorum ve oraya hiç jilet vurmadım oranın da tüyleri pek dökülmüş değil. Kendileri mi düzgün uygulayamadılar yoksa hata bende mi anlamadım çoğu insan jilet yapıp gidiyor ya benim bildiğim tüyleri kökten almamak lazım, üstten kesince ha jilet ha başka bir şey ne fark eder ki anlayamıyorum

Back