• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri İki şampuan arasında kaldım hangisini kullanmalıyım?

simay34

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
46
0
16
İstanbul
Bu saç dökülmesinden bıktım. Uzun zamandır bitkisel şampuan kullanıyorum,en son doktor tavsiyesi ile biotin marka şampuan kullanmaya başladım. Dökülmem çok abartı derecede değil. fakat saçlarım düz ve yanısıra sönük. Elseve siyah kapaklı şampuan ve head&shoulders limon ferahlığı arasında kaldım. Hangisi daha iyi. Saçlarım hacimli görünsün sönük durmasın artık

bende 5 aydır dökülme problemi yaşıyorum buna odaklanman stres yaratır bilindigi üzre streste saç dökülmesinde etkili bi durum öncelikle büyük bi sorun olarak görüp stres yapma derim. isin ilginc tarafı john fridanın sampuanını kullandıktan sonra dökülme basladı
suan blendax kullanıyorum tavsiye ederim hacim sorunumu cözdü ve dökülme bitene kadar sac kremi kullanmazsan faydasını görürsün

Bu saç dökülmesinden bıktım. Uzun zamandır bitkisel şampuan kullanıyorum,en son doktor tavsiyesi ile biotin marka şampuan kullanmaya başladım. Dökülmem çok abartı derecede değil. fakat saçlarım düz ve yanısıra sönük. Elseve siyah kapaklı şampuan ve head&shoulders limon ferahlığı arasında kaldım. Hangisi daha iyi. Saçlarım hacimli görünsün sönük durmasın artık

Canım ben kendimi bildim bileli Dove kullanırım çok şampuan değiştirmekte saçı döker aslında eğer bu iki şampuan arasında kaldıysan Head&shoulders limon ferahlığını tavsiye ederim. Saçına iyi gelen şampuanı bul ve onu kullan değiştirme derim.

Back