• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Iki renk saçlarım

Princess86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
81
0
86
38
Aydın
bir haftaya nişanım var kızlar ve saçlarım iki renk enseye kadar olan kısım uclara göre enaz 3 ton açık nasıl hepsini aynı renge cevirebilirim evde kendim. bu arada lorel acıcı var evde ayrıca koyu kumral irize dore var loreal. acıcıyı kullanmadan koyu kumral irize doreyi kıllansam olurmu ki . lütfen yardımcı olun . bu arada koyu kısım acık kestane renginde.simdiden saolun:1shok:3

evet canım bende ondan korkuyorum zten iyice yıprandı persembe nişan var ama boyamama kararı aldım cok fena saclarım yıprandı en iyisi 1ay daha bekleyip koyu kumrala boyamak birincide tam olmaz ama daha sonra oturur belki.

bide castıng kestane ile kömür olan saclarımı acma cabalarımla saclarımı mahveden ben hala castıngın karamel yada kumralına boyasammı diye fikir yürütüyorum ama biliyorm o boya benim sacımı acmak yerine koyu yapıyor vazgec bu hevesten

bak canım birde nişanın varmış kendin boyama derim
kuaföre git kapattır boyalarını hepsi bir renk olur
mutluluklar dilerim

saol canım cok kuaför kurbanı oldu saçlarım feda etmek istemiyorum tekrar kalırsa benim elimde kalsın.

Back