İki regl arası lekelenme

gulcinugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
6
0
36
29
Merhaba benim bi sorum olcaktı. Adetime 1 gün var daha ama adetimden 4gün sonra pembe lekelenme oldu cok az ama pecetede gördüm. Cizgi cizgi. 3 gündür falan da günde 2kere falan wc ye gidince pecetede görüyorum aynı sekilde. Dün hic gelmedi. Bugün de oldu biraz. Yumurtlama falan mı acaba bilgisi olan var mıı. Simdiden tesekkürler

yerleşme kanaması vs olabilir mi? çünkü bende de ara kanama olmustu ama yumurtlama günümde olmustu

Bende de regl bitiminden 10 gün sonra kanama oldu. İlk defa başıma geldi. İlk regl tarihim geçti gergin bir şekilde ikinci tarihi yanı ara kanamayı bekliyorum. Bu arada ara kanama döneminde antibiyotik de kullandım etkiler diyorlar ama bilemedim

peki ara kanamadan sonra regl tarihiniz değişti mi yani ara kanama regl sayılır mı
İlk ara kanama yaşadığım ay değişmemişti ama Aralık ayında değişti, geçikti sanırım ya ara kanamadan yada mevsimsel. Çoğu bayan geçilmiş Aralık ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…