Biraz tuhaf bir başlık yazmışım.Başlığı yeni sgk yasası gibi okudum
Bence doktora görünmelisiniz evet. Annemde benzer durum vardı, kist çıktı. İçiniz de rahatlar.
Yani doktor değilim yanlış yorum yapmak istemem. Tedavi duruma göre değişir. Annemde biraz yoğundu. Bebek de düşünmüyor diye ameliyat oldu, rahminin de alınmasını istedi.Biraz tuhaf bir başlık yazmışım.Korkuyorum ya kist çıkarsa ilaçla tedavisi oluyor mu acaba?
Biraz tuhaf bir başlık yazmışım.Başlığı yeni sgk yasası gibi okudum
Bence doktora görünmelisiniz evet. Annemde benzer durum vardı, kist çıktı. İçiniz de rahatlar.
Peki anneniz de normal regl olmaya devam ediyor muydu? Arası uzun da sürse ben ağrı vs olmadan regl oluyorum normal şekilde.Yani doktor değilim yanlış yorum yapmak istemem. Tedavi duruma göre değişir. Annemde biraz yoğundu. Bebek de düşünmüyor diye ameliyat oldu, rahminin de alınmasını istedi.
Önceki yıllarda bir iki tane olduğunda ilaçla tedavi olmuştu ama evet.
Evet onun da öyleydi. Ben lisedeydim, benim zorum ile doktora gitti.Biraz tuhaf bir başlık yazmışım.Korkuyorum ya kist çıkarsa ilaçla tedavisi o
Peki anneniz de normal regl olmaya devam ediyor muydu? Arası uzun da sürse ben ağrı vs olmadan regl oluyorum normal şekilde.
Bence doktora gidin.Normal değil bu pcos falan olabilir.Regl dönemi bittikten sonraki ay tekrar regl olana kadar geçen süre kırk, kırk beş günlere kadar çıkıyor sık sık. Sonunda normal şekilde regl oluyorum ama biraz fazla sürüyor regl aralığı. Normalde yirmi günden otuz güne kadar değişiyor ama benimki biraz daha fazla. Ağrı falan da olmayınca ciddiye almadım ama bir sorun olabilir mi sizce?
Nasıl bir tedavi izlediniz?Bende de öyleydi, doktora gittim pcos çıktı
Doğum kontrol hapı veriliyor o kadarNasıl bir tedavi izlediniz?
MerhabaRegl dönemi bittikten sonraki ay tekrar regl olana kadar geçen süre kırk, kırk beş günlere kadar çıkıyor sık sık. Sonunda normal şekilde regl oluyorum ama biraz fazla sürüyor regl aralığı. Normalde yirmi günden otuz güne kadar değişiyor ama benimki biraz daha fazla. Ağrı falan da olmayınca ciddiye almadım ama bir sorun olabilir mi sizce?