bgn bi gelinlik denedim begendim ama gelinlik 2 parçadan olusuyo.mankenin üzerindeyken hiç farketmemiştim.zaten farketsem denemezdim hep aklımda gelinlik tek parça olur fln diye kalmış.bendeki tuaf bi takıntımı yoksa benim gibi düşünenler varmı?yani siz olsanız 2 parça gelinlik alırmısınız?bu arada üzerimde hiç belli olmuyodu 2 parça oldugu. :97: kafam karıştı
bu arada gelinliğin alt kısmı mendil etek denilendendi(böle parça parça kumaş şeklinde)üstüde inci işlemeliydi:)mendil etek konusunda ne düşünüyosunuz?
bende begenmiyodum ama giyince waaaawww dedim kendime yakıştırdım ama ilerde pismanda olmak istemiyorum yani ben sade şeylerden hoşlanırım sonra fotolara bakıp nekadar şatafatlı bişey seçmişim demekte istemiyorum.kafam çok karıştı.
canım bende gelinliğimi tek parça istiyorum hep.bel kısmıda yukarıda olmasın tam belimde olsun diyordum ama tek parça olunca genelde kalçadan yapıyorlar oda zaten zayıf olduğum için olmaz dediler bana ve sonuç olarak iki parça aldım.ama genelde gördüklerimin büyük çoğunluğuda 2 parçaydı.fiziğine gittiği sürece iki parçalıda bir problem yok.boy kısa ise yada biraz kilo varsa birleşik kalçadan modeller falan yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
benim boyum uzun bide zayıfım 38 bedenim yani.zaten üstüme gercekten oturdu üst kısmın işlemesine bayıldım mendil etekte güzel durdu ama hiç düşünmediğim bi modeldi:)belkide bidaha gidip etek modeli hakkında değişik neler yapabiliriz bi sormalıyım.of ne zormuş bisürü şey denedim yok onun busu yok bunun şusu kötü dert oldu bana.bgn kesin rüyamda gelinlik görücem
vallahi ben kafamda canlandırdığım halde okadar uğraştım ki kadın hiç bukadar uzun bakan görmedim demişti.ben saatlerce durdum mağazada dikilecekti model seçecektim ama altı şundan üstü şundan işlemesi burdan duvak şöyle derken bezdirmiştim.
mendil etek güzel bence canım.yani benimki mendil değildi ama oda hoşuma gidiyor.ama mendil etekte daha çok kumaş gittiği için ücreti farkediyor biraz sanırım öyle bir şey duymuştum.ama en özel günün gönlüne göre olsun tabi her şey.
gördüğüm mendil eteklerde hep güzeldi.