İki numara açıkladı: Erdoğan başkan oluyor

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
AK Parti'nin iki numarası Mehmet Ali Şahin, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını ve 2023'e kadar fiilen başkanlık yapacağını vurguladı.

Yaklaşan Köşk seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Erdoğan'ın adaylığı resmi olarak açıklanmasa da AK Partililer tarafından son zamanlarda dile getiriliyor.
"ADAYIMIZ BELLİ" DEMİŞLERDİ
Geçtiğimiz günlerde önce Beşir Atalay, sonra da Bülent Arınç "Bizim adayımız belli, sadece açıklamadık" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.
Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, açık açık Erdoğan'ın ismini verdi ve "Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olacak" dedi. Şahin ayırca Erdoğan'ın fiili olarak başkanlık yapacağını da sözlerine ekledi.
ERDOĞAN BAŞKAN OLARAK HİZMET VERECEK

İşte Mehmet Ali Şahin'in o açıklamaları;
"Yok öyle yağma, Tayyip Erdoğan bu millete hizmete devam edecek. Hem de cumhurbaşkanı olarak devam edecek" diyen Şahin, "2015 seçimlerinde AK Parti'yi parlamentoya daha güçlü şekilde sokarak, Anayasa'yı değiştirip, Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz. Böylece cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Erdoğan, aynı zamanda partili bir kişi, başkan olarak, milletimize 2023 yılına kadar hizmet edecektir"

Haber 7

bizim de fikrimizi aldıktan sonra böyle net konuşsaydınız

Zaten bu aylar öncesinden konuşulan bir konuydu hiç şaşırmadım doğrusu.
Her ülke hakettiği şekilde yönetilirmiş.Korkarım ki çok sevdiğim ülkemi 2023'e kadar terketmeyi düşünr oldum son zamanlarda.

bir arkadaş vardıı misilleme yaparcasına yaptıgımız yorumlara
o zaten rahat olun başbakan olmayacak cumhurbaşkanı olacak diye bir söylevde bulunmustu
biri ona bu topiği okutabilirmi acep

bir arkadaş vardıı misilleme yaparcasına yaptıgımız yorumlara
o zaten rahat olun başbakan olmayacak cumhurbaşkanı olacak diye bir söylevde bulunmustu
biri ona bu topiği okutabilirmi acep

Fanatik çok nasılsa boşver

müstahak filan değil arkadaşım birileri böyle istiyor diye böyle yaşayacak değiliz.

Birileri istiyor tamam da,cefasınıda bizler çekiyoruz,böyle yaşamayada devam ediyoruz ..
Nereye kadar böyle yaşayacağız acaba..

Birileri istiyor tamam da,cefasınıda bizler çekiyoruz,böyle yaşamayada devam ediyoruz ..

İşte bende onu diyorum :) cefa çekmek zorunda değilim. Kendimce şu sıralar ülkeyi 2023'e kadar terketmek düşüncesindeyim.
Başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma.

İşte bende onu diyorum :) cefa çekmek zorunda değilim. Kendimce şu sıralar ülkeyi 2023'e kadar terketmek düşüncesindeyim.
Başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma.

Yinede böyle düşünme,elbet o güzel günler geri gelecek diye umuyorum.ummak zorundayım çünkü..
Ben kaçıyorum dışarda işim var ...

Yinede böyle düşünme,elbet o güzel günler geri gelecek diye umuyorum.ummak zorundayım çünkü..
Ben kaçıyorum dışarda işim var ...

Ben artık umamıyorum ne yazık ki.
Ne güzel umudun var :) keeşke umudumu koruyabilseydim bende.
güle güle canım.

fanatktir manatiktir anlamam büyük lokma yiyip büyük söz söylemicekler
komple diyete girmişssiniz bakıyom abla
mune abllayla falan börek kimden falan diye sorulmus son parti olarak

2-3 yıl önce bu forumda bu konuları açtığımızda herkes "yok öyle bir şey, sizin dediğiniz gibi değil, hık mık" edip duruyordu. başkanlık sistemi gelecek, eyalet sistemi oluşturulacak, bölge istisnat mahkemeleri çoktan kurulmaya başlandı demiştik. al işte...
güneydoğuya özerklik verildi yahu. adamlar yol kesiyor, polis yok, asker yok, hepsi taksimde park koruyor.

başkanlık sisteminin bizde uygulanması bizi bitirir, biz de hangi sistem örnek alındığı ülkelerdeki gibi uygulanabilmiş? hala demokrasi tartışıyoruz biz. çok şükür demokrasi tartışma işimiz kökten çözülüyor artık, padişahımız çok yaşasın, o her şeyi görür duyar, bizim yerimize çözer, bizi bizden çok düşünür nasılsa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…