Yatak Odası Dekorasyonu İki model arasında kaldım DOĞTAŞ mı BELLONA mı???

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
iki model arasında kaldım doğtaş ta ki daha kullanışlı gorunuyor ama klasik bi tarz modası hemen geçer mi? salon takımını da doğtaşta karar verdik o yüzden yatak odasını da burdan alırsak daha çok indirim yapabilme şansımız vari

bellona da ki model güzel görünüyor ama kapaklı sürgülü değil.

ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi?

bu doğtaşın modeli:

alttakilerde bellona nın:Eki Görüntüle 756226

bellonanın bu takımının rengini hiç beğenmemiştim ben...ben biraz doğtaşçıyım...istikbal,bellona gibi markalara göredaha kullanışlı modelleri ..fiyatlarıda fikir vermenize yardımcı olabilir...doğtaş,bellonanın bu takımından çok pahalı değilse doğtş düşünün derim..hem daha kullanışlı hem diğer mobilyanızıda oradan aldığınıza göre indirim payınız fazla olur ..

bence doğtaşa bakın derim bellnodaki pek farklı değilmiş zaten ki doğtaşın bazası var en azından yerden tasarruf sağlarsınız ve indirim almış olursunuz hayırlı olsun şimdiden

bellona nın ki güzelmiş bence... benim de yatak odası takımımın dolabı sürgülüydü çok pişmanım... keşke kapaklı alsaymışım hiç kullanışlı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…