• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler iki marka ve model arasında kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ossge35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
118
0
96
İzmir
kızlar düzleştiricimin tabanı geniş olduğu için değiştirmek istiyorum burda yazılanlardda araştırdım ve 2 marka arasında kaldım we 2 model buldum ama sanırım daha TR satışları yok google dan araştırdım şimdi 2 sorum war sizlere

1) hangi marka ? CADIARZU

2) yurtdışı sitesinden alsam sorun yaşarmıyım çünkü hem bu modellri tr de bulamadım hemde bi alt modellerinini fiyatlarını karşılaştırdım fiyatlarıda farklı :delphin:

modellerin resimlerinide ekliyorum

BaByliss 2088U Pro 230 Elegance Bronze Hair Straightener

Remington S-9951 Shine Therapy 1" Frizz Control Straightener

fikirlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bu arada resimler de burada fisfisfis

Eklentiler

• $Babyliss-2088U-Straightener.jpg
    $Babyliss-2088U-Straightener.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $p111205z.jpg
    $p111205z.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 90
b1c2dc144d1f.jpg

ben remington un bu modelini degil.alt modelini bikac kez kullandim..memnun kaldim..

babylis pro 230 kullanıyorum 1 senedir cok da menunum saçlarım fön cekildeikten sonra bile hamen bozulurdukuaförün cektiği fönü 1 gün kullanamzken düzlleştiricimle yaptıgım saçımı 3 gün kullanıyorum tavsye ederim

teşekkür ederim kıslar cwaplarınız için birebir gidiyor markalar kaydirigubbakcemile4 başka fikri olan warsa belirtirse sewinirimm kaydirigubbakcemile2

kıslar biras daha araştırdım we remington s1051 modeli 1051 modeli arasında kaldım büyük bi ihtimal 2 sinden birini alıcam kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sewinirim

babyliss pro 230 kullanıyorum. çok memnunum.çok başarılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BABYLISS PRO230 ST88E NANO TEKNOLOJıLı SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
ben de bunu sipariş ettim.umarım memnun kalırım.

kıslar biras daha araştırdım we remington s1051 modeli 1051 modeli arasında kaldım büyük bi ihtimal 2 sinden birini alıcam kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sewinirim

kıslar yaa şimdi farkettim 2 modeli de aynı yazmışım kaydirigubbakcemile3 remington s1051 ve 9950 olacaktı dieri yerimseniben ewet araştırırken dikkat ettim babyliss i de metediyolar ben PHİLİPS STRAIGHT PRO XL saç düzleştiricisini 3 yıldır kullanıyorum ama artık saçımı çok zor düzleştiriyo we geniş plaka olduğu için saçlarımın önünü zor yapıyorum bide bukle yapımıda olmuyor o yüzden memnun deilim

BABYLISS PRO230 ST88E NANO TEKNOLOJİLİ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
ben de bunu sipariş ettim.umarım memnun kalırım.

canım şimdiden güle güle kullan umarım memnun kalırsın kulandıktan sonra yorumlarını bizlerle paylaşırsan çok iyi olur yerimseniben

bu arada bu arkadaşımın nicki benim profilimle giriş yapamadığım için acelem olduğu için arkadaşın profilinden yazdım

canım şimdiden güle güle kullan umarım memnun kalırsın kulandıktan sonra yorumlarını bizlerle paylaşırsan çok iyi olur yerimseniben

yarın gelicek kargoyla.kullandıktan sonra yorumumu paylaşırım mutlaka :)
bu arada bu ürünü kullananlar var mı ?

canım yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum yerimseniben

umdugumdan daha guzel sonuç aldım.bunun öncesinde braun es1 kullanıyordum ve iğrençti hemen kabarıyor,düzleştirdikten sonra kıvrılıyor falan hiç memnun değildim.ama bu babylıss çok güzelmiş.ne tülerme ne kıvrılma gerçkten çok güzel.

merve beklentini karşıladığına sewindim hafta içi gidip bakıcam senin aldığın modele bu arada kıslar geniş oplaka mı yoksa ince olanımı tavsiye edersiniz ben bukle yapmakta istiyorum

Back