- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.061
aynen,hacıyı pazara göndermişeeemmTavukları pişirmişemmmmm diyon yani
Aynen ha, ama kaldırıp kaldırıp indiriyorsunuz, selülit olacak sizin yüzünüzden
selülit uzmanı mıyım kızım benOnuda yok etmesi harbiye kalmış ..
selülit uzmanı mıyım kızım ben
mor tangaNe istiyon pazardan
ben lazer epilasyon yaptırıyorum hacı,oyle agdayla,epilatorle fakir işleriyle uğraşamamSelülit yok etmek isteyenler uğraşıyo ama onlarda uzman değil napıcaz şimdibana ağdaya gelin
mor tanga
ben lazer epilasyon yaptırıyorum hacı,oyle agdayla,epilatorle fakir işleriyle uğraşamam
yoo iz kalmıyor. acıyor da çok çok az. agdanın acısına dayanan sen, ona hayli hayli dayanırsın,sinek ısırıgı gibi. lazerden sonra 1-2 saat guneşe çıkmamak lazım,çıkacaksan bile kış ayında dahi 50 faktörlük güneş kremi sürmen lazım.Onda iz kalır diye ben çok korkuyorum yaacımıyor mu canın
mor tanga
ben lazer epilasyon yaptırıyorum hacı,oyle agdayla,epilatorle fakir işleriyle uğraşamam
yoo iz kalmıyor. acıyor da çok çok az. agdanın acısına dayanan sen, ona hayli hayli dayanırsın,sinek ısırıgı gibi. lazerden sonra 1-2 saat guneşe çıkmamak lazım,çıkacaksan bile kış ayında dahi 50 faktörlük güneş kremi sürmen lazım.
hahahaMor tanga mı , neden moraklıma çok pis şeyler geliyor susuyorum
o zaman lazer hiç acıtmaz. ben dayanamıyorum agdaya. güneş kremi sürmesi lazım,sürmemiştir. ben 8 aydır yaptırıyorum çok memnunum. epilasyon yapmayı unuttumAğda benim canımı hiç acıtmıyor ki =/ hemde hiç valla bak..
Bende girmek istiyorum ama kuzenim falan girdi bacaklarında izler kaldı, dövmeleri dahi koptu
hahahaherkesin sevdiği bir renk vardır,benim en sevdiğim renk mor evimde herşeyim mor,koltuklarım,perdem,halım.. tuzluğuma kadar mor
o zaman lazer hiç acıtmaz. ben dayanamıyorum agdaya. güneş kremi sürmesi lazım,sürmemiştir. ben 8 aydır yaptırıyorum çok memnunum. epilasyon yapmayı unuttum
yani,evleneceksin birde. evlilikte cok zor oluyor inan epilasyon derdi...Bende yaptırayım o zaman ne bekliyorum ya !
yani,evleneceksin birde. evlilikte cok zor oluyor inan epilasyon derdi...
tabii. çok rahat edersin canım. bunun hamileliği var,yaslılığı var... agdayla nereye kadarO zamana kadar azalmış olur değil mi
aaaaaaaaa damlaaaaaaaaGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?