İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne iş yapıyorsun? Vardır canım bi hayır belki karşına daha iyi fırsat çıkacak, sen hep hayırlısını iste, bunaltma kendini
Canm resmi bir kurumda genel sekreter olarak caslydm. Bir aydır enistem başkanı buranin ama ben babamdan yetim aylığı olum aylığı alyrm eğer sigortam olr ise Maasim kesilecek burdada sigorta sorunu oldu sigoeta girism olmasi lazm imis olmassa olmuyor bizde başkasını gösterelim sigorta li ben calsym yine dedim onunda cok cezası var ne yapacaz blmyrm haklsn rabbim herseyin en hayırlısı ni verir

Ag be canm valla doğru diyorsun hep dert heo sknti Coktum iyice dediğin gibi kafamada cok takiyorm
Sevgili konusunu cok dert etme askerlik kadin ve erkegin gercek yuzunu gostertir olaya burdan bak canim is konusunda da birini secmen lazım suan calistin sirkete denetim gelse ceza yer o yuzden duzenli bi is istiyorum dersen devletin verfiginden vazgeccen ya da calismiycan canim

Herkesin bi ilk sigortalı olduğu zaman var demi, seninkide bugün olacak, nesi zor ki bunun anlamadım.
Sigortan olursa maaşları alamazsın doğru, millet sigorta ister sende tam tersi :)

Ca
Canm devletin verdgnden vazgecmem saçma olmazmi bana zaten geliyor o para neden ben calisip kazanym ki haklsn canm dediğin gibi ben düşünüp karar verym erkek arkadasm askerde ikende cok düşünme firsatm olacak ilişki mizi birazda akisina birakym demi hersey olacağına varirmis zaten

Canm ama yetim aylığım kesilecek. . Ben zaten devletten bir milyar maas alyrm durum böyle iken neden o parayi caslip alym ki demi ömür boyu da babamin sigortasndan yararlanacam neyse bakalm ha yirlisi olsn dediginiz gibi vardır bundada bir hayır :)

Aynen oyle canim otur kendini bunaltmadan dusunn

Herkesin bi ilk sigortalı olduğu zaman var demi, seninkide bugün olacak, nesi zor ki bunun anlamadım.
Sigortan olursa maaşları alamazsın doğru, millet sigorta ister sende tam tersi :)
Canikom zaten devletten sigortali kendi calistigiyla devletin sagladi imkanlari kendine saglayamaz

Ömür boyu değil ki evlendiğin zaman kesilecek o maaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…