- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.901
Himmmmm sende katilcak misin canim =)Yarışmaya katılacak :)
Bilmiyorum ki canım, yenilen peklivan misali her yarışmaya atlasam mıHimmmmm sende katilcak misin canim =)
Katil yahu ne olcak ki =)Bilmiyorum ki canım, yenilen peklivan misali her yarışmaya atlasam mı
:) Sende katıl, o kadar yemek yapıyon işe yarasın :)Katil yahu ne olcak ki =)
buralardayım kuzuuuu ne olsunnn hayırlı olsun o zamanEvet canum nerelerdesin sen
Günaydın bugun erkencisinGünaydın
Canim ben hep bu saatte kalkıyorum da siteye girmeden tekrar uyuyorum :) bugün kv gelecek ondan uyumadım. Sen NapıyosunGünaydın bugun erkencisin
Saol canimm evet serbet icin bakalimm kadin yapabilcek miVaoovvv cok hoss meryeeemmm. Bu ne icin? Lohusa serbeti icin mi?
Hmm bende daha kalkmadim esim kalkma ben giderim dedi ama uyku tutmadıCanim ben hep bu saatte kalkıyorum da siteye girmeden tekrar uyuyorum :) bugün kv gelecek ondan uyumadım. Sen Napıyosun
Günaydın canim iyidir senden nbergünaydın kızlar :) nasılsınız bakalm :)
Bugun cok kotuym canm ya erkek arkadaşım askere gidiyor isimle ilgili sorun çıktı ne yapacağı mi bilmez bir haldeym anlicanGünaydın canim iyidir senden nber
İyi nasıl olalım ev hali işte, hazır erken kalkmışken temizlik yapayım :) Sen naptıngünaydın kızlar :) nasılsınız bakalm :)
Uyursun zorlama kendini :)Hmm bende daha kalkmadim esim kalkma ben giderim dedi ama uyku tutmadı
Birazdan kalkarim zaten ole pinekliyom simdi bi yürüyüş yapar gelirimUyursun zorlama kendini :)
Allah kavuştursun kısa dönem demi?Bugun cok kotuym canm ya erkek arkadaşım askere gidiyor isimle ilgili sorun çıktı ne yapacağı mi bilmez bir haldeym anlican
Yap bakalım tao temizlik iyidir ben annem temizlik hastası gorsen bi hergün is görüyor yaİyi nasıl olalım ev hali işte, hazır erken kalkmışken temizlik yapayım :) Sen naptın
Hayır canm uzun dnem psikolojm alt üst oldu isim var jafam dgilir diyodm ordada sorun çıktı. .Allah kavuştursun kısa dönem demi?
Ne iş yapıyorsun? Vardır canım bi hayır belki karşına daha iyi fırsat çıkacak, sen hep hayırlısını iste, bunaltma kendiniHayır canm uzun dnem psikolojm alt üst oldu isim var jafam dgilir diyodm ordada sorun çıktı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?