- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.881
İyi o zaman, bizde her adımını bilelim demi, kknın küçük üyesiningeçen şöle bi baktım ama karar vermedim bu ctesi çıkarsam alıcı gözüyle bakcam foto çeker koyarım zaten canım
al benden de o kadar şimdi bende bi duş aldım acayip yorulmuşum
nber canım
iyidir tatlım,senden naber?nber canım
bak başladın yineeeKendinde havalısın
tabiiiki deee pazar günüde denizli ye gitcez kızçeme uyku seti falan bakcamİyi o zaman, bizde her adımını bilelim demi, kknın küçük üyesinin
iyiyim canım az yorgunum sadeceiyidir tatlım,senden naber?
bak başladın yineee
Utanıncada pek tatlı oluyorsuniyidir tatlım,senden naber?
bak başladın yineee
Tatlı heyecanlar bastı demi :)tabiiiki deee pazar günüde denizli ye gitcez kızçeme uyku seti falan bakcam
iyiyim canım az yorgunum sadece
en baştan bari vardı ama şimdi hazırlık aşaması daha heycanlı sürekli onunla ilgili şeylere bakıyosun hayal kuruyosun çok güzelUtanıncada pek tatlı oluyorsun
Tatlı heyecanlar bastı demi :)
Gösterişli :)Eki Görüntüle 1294981 baksanıza sizce bu nasıl
Aminn Evlat özlemi çeken herkese, tattırsın Rabbim annelik duygusunuen baştan bari vardı ama şimdi hazırlık aşaması daha heycanlı sürekli onunla ilgili şeylere bakıyosun hayal kuruyosun çok güzelrabbim herkese nasip etsin
He!de feci sekilde havali =)çok havalı dimi
amiiin ecmaiiin canımAminn Evlat özlemi çeken herkese, tattırsın Rabbim annelik duygusunu
Vaoovvv cok hoss meryeeemmm. Bu ne icin? Lohusa serbeti icin mi?Eki Görüntüle 1294981 baksanıza sizce bu nasıl
uuuu kulağa çok zor olduğuna dair fısıltılar geliyorİstatistik ve matematiksel bilimler ogrencisiyim canim
ver bebekimTüyo vereyim mi :)
Sosisleri çubuk makarnaya dizip haşla, üstüne de sos. Ohh mis gibi görüntüver bebekim
hmm pek anlamadım aslında makarnanın hepsini öyle yapcam demi canımSosisleri çubuk makarnaya dizip haşla, üstüne de sos. Ohh mis gibi görüntü
Al al canim rahatlarizgeçen şöle bi baktım ama karar vermedim bu ctesi çıkarsam alıcı gözüyle bakcam foto çeker koyarım zaten canım
al benden de o kadar şimdi bende bi duş aldım acayip yorulmuşum
nber canım
Karnimi aciktirdiniz o kadar da yemek yedim =(hmm pek anlamadım aslında makarnanın hepsini öyle yapcam demi canım
googleden makarna salatası falan diye arattırdım ama bilmiyorum nasıl yaparım genelde klasik görünt oluyo sen naptın aklına bişeyler geldi mi canım
Zor canim ki ne zor yani aman uzak dursun benden bu bolum bende ondan uzak durayimmmmuuuu kulağa çok zor olduğuna dair fısıltılar geliyor
hmm pek anlamadım aslında makarnanın hepsini öyle yapcam demi canım
googleden makarna salatası falan diye arattırdım ama bilmiyorum nasıl yaparım genelde klasik görünt oluyo sen naptın aklına bişeyler geldi mi canım
Yarışmaya katılacak :)Zor canim ki ne zor yani aman uzak dursun benden bu bolum bende ondan uzak durayimmmm
Makarna salatasi mi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?