- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.861
Günaydın :)Aynen canim gozlerimin ici batiyor
Damlacim saclarimi kestirdim
Popoma kadar olan saclarim suan belimde =(
Olar mı millet gelmiş, günaydın demiş, biz tembeller akşam yemeğine anca geliyoruz :)nerde bu millet
kepenkler kaldırılmamış,çay demlenmemiş ne ayıp şey
2 kişi gelmiş sadece nerde diğer zibidilerOlar mı millet gelmiş, günaydın demiş, biz tembeller akşam yemeğine anca geliyoruz :)
Bi nerdeydik2 kişi gelmiş sadece nerde diğer zibidiler
Nerdeydin yavrimBi nerdeydik
ben geldim kimsecikler yoktubiz burdayız
Evdemisin sen?biz burdayız
İşlerim var azıcık buraya çok bakamıyorum yaaaNerdeydin yavrim
ben geldim kimsecikler yoktu
bende sabah koluma kramp girdi diye yatmıştım bi güzel 11 kadar uyumuşum uyandım yürüşe gitcek kv bekledim onu beklerken işlerimi hallettim biraz baktım gelcekleri yok dağ gibi ütüm vardı onu yaptım şimdi dinleniyorum birazdan gardrobu boşaltcam inşallahEvdemisin sen?
İşlerim var azıcık buraya çok bakamıyorum yaaaSen napıyorsun? Nasılsın?
Ohh bayağı işlerini halletmişsin ben hep aynı yerde oturuyorumbende sabah koluma kramp girdi diye yatmıştım bi güzel 11 kadar uyumuşum uyandım yürüşe gitcek kv bekledim onu beklerken işlerimi hallettim biraz baktım gelcekleri yok dağ gibi ütüm vardı onu yaptım şimdi dinleniyorum birazdan gardrobu boşaltcam inşallah
allah iyliğini versin ben artık beşikte son kararımı verip sipariş vermek zorundayım o yüzden odamdaki dolabı çıkarcam demiştim ya onuda boşalttım mı baya rahatlıycamOhh bayağı işlerini halletmişsin ben hep aynı yerde oturuyorum
Beşiğe kararını verdin m peki? Ben d Bakim?allah iyliğini versin ben artık beşikte son kararımı verip sipariş vermek zorundayım o yüzden odamdaki dolabı çıkarcam demiştim ya onuda boşalttım mı baya rahatlıycam
Beşiğe kararını verdin m peki? Ben d Bakim?
allah iyliğini versin ben artık beşikte son kararımı verip sipariş vermek zorundayım o yüzden odamdaki dolabı çıkarcam demiştim ya onuda boşalttım mı baya rahatlıycam
Geldikmmm temizlik yaptim dusa girdimbiz burdayız
Nerdeydin yavrim
ben geldim kimsecikler yoktu
yok bebişim işteyim. :)Evdemisin sen?
Geldikmmm temizlik yaptim dusa girdim
Makyajimi sacimi basimi yaptim aksam yemege cikacagiz hazirim cikmamizi bekliyorummm =)
Amma yoruldum ya =)
Sizden naber =)
Hosbulduk canim imzanda fena yani =)
yok bebişim işteyim. :)
hoş geldinnnnn
çok havalı dimiHosbulduk canim imzanda fena yani =)
Ohh :) Afiyet olsunGeldikmmm temizlik yaptim dusa girdim
Makyajimi sacimi basimi yaptim aksam yemege cikacagiz hazirim cikmamizi bekliyorummm =)
Amma yoruldum ya =)
Sizden naber =)
geçen şöle bi baktım ama karar vermedim bu ctesi çıkarsam alıcı gözüyle bakcam foto çeker koyarım zaten canımBeşiğe kararını verdin m peki? Ben d Bakim?
al benden de o kadar şimdi bende bi duş aldım acayip yorulmuşumGeldikmmm temizlik yaptim dusa girdim
Amma yoruldum ya =)
Sizden naber =)
nber canım
yok bebişim işteyim. :)
hoş geldinnnnn
Kendinde havalısınçok havalı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?