- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.741
hayır bekarım . . :) asker yolu bekliyorum :)Bende memnun oldum evli misin=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır bekarım . . :) asker yolu bekliyorum :)Bende memnun oldum evli misin=)
Canim en cok fusyayi begendim bensaol canım en çok hangisi güzel
Vaayyyy havalıı havuç kafalıııSaci boyatnakla mi tarz oluyormus kilik kiyafet ve dinledigim muzikle tarzim uleeeennnnnn
Kaydet bana da ekran fotosu at hemenVallahi kız.. Kıskanma seni hayatımın aşkı diye kaydetcem![]()
Allah kavustursun canim safak kac =)hayır bekarım . . :) asker yolu bekliyorum :)
evet baya baya kaçtınVallahi kız.. Kıskanma seni hayatımın aşkı diye kaydetcem
:) Bayağı kaçtım hakkaten
Temizlik yapmadım kiCanım istemedi hiç
![]()
Havucta hic sevmem hihCanim en cok fusyayi begendim ben
Eki Görüntüle 1294051
Vaayyyy havalıı havuç kafalııı![]()
Kaydet bana da ekran fotosu at hemen![]()
![]()
Dovme yaptircagina sacini boyat en azindan geri dönüşümü varKollarima dovme yaptircam imzamdaki gibi hahaha
Hoşbuldum canım :)
Havuç sana bayiliyodu hihHavucta hic sevmem hih![]()
Hos geldin pembe bacı  merhaba
Merhaba, sende hoşgeldin :)merhaba
valla bende seni özledimmSen unuttun beni =) sinavin nasildi kuzum sonuclarin nasil neler yapiyorsunnnnnnn ozledim beee
Saclarimi boyatirsam kaybederim harbim mahvederler sacimi benimDovme yaptircagina sacini boyat en azindan geri dönüşümü var![]()
![]()
bende çok açık tenliyim saçlarım açık kumral bi kere azcık daha rengini açtırıyım dedim pişman oldumBilmiyom anlamini hahaha
Yok an aman ben kara kas kara gozum beyaz tene siyah sac iyi gidiyor boyle iyiyim ya=)
Amin :) şafak karanlık 260Allah kavustursun canim safak kac =)
İnce telli mi saclarin canim? Benim saclar koyun tüyü gibi olduğu icin hunharca davraniyorumSaclarimi boyatirsam kaybederim harbim mahvederler sacimi benim
Keratin kullanicam simdi
Saglikli buyusun
Duzlestirici falan da kullanmiycam artik
Anlamıda çok güzelmiş :)hz. meryemin annesinin adı canım
Yok canim ben girmedim girecek gibi calistim ama grmedimvalla bende seni özledimmsen nasıl unutayım istesem de unutamam bende yerin ayrı
valla canım o kadarda iyi değil sınav fena değildi aslında ama puanım iyi gelmedi büyük ihtimalle atanamam sen falalrımda atandığımı söylüyordun ama
sende girmiştin değil mi senin nasıl canım
Ben heryerden çıkabiliyorumahaaaann seni burda da buldum![]()
allah kavuştursunAnlamıda çok güzelmiş :)