- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.721
Adam daha yeni geldi yemeğini verdim size koştum :)Hayır sen git kocanla ilgilen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam daha yeni geldi yemeğini verdim size koştum :)Hayır sen git kocanla ilgilen![]()
Hosgeldin canimmmmm =)Gelim mi bende![]()
Bende memnun oldum evli misin=)memnun oldum bende :)
Hoşbuldum canım :)Hosgeldin canimmmmm =)
Yok yahu ne boyaticam aman amanDügün zamani boyatirsin cok istiyorsan :) boya degilde açıcı cok yipratiyo canim
Kandırıkcı Adam daha yeni geldi yemeğini verdim size koştum :)
kararsız kalmak çok vahimyok canım erkek olsaydı tamer çıkıyomuş bak hiç öle bakmamıştımgüzel ama dizi sayesinde herkes onu koyuyor
saol canım en çok hangisi güzelAyyyy canimmm bunlar cookk guzellll ![]()
bilmiyorum canım bizim hastaneden bi kadın yapcak kaç tane istersemBence hic bakma derim bu basli basina harika
Ne kadar bunlar kac tane var icinde
gel kaçak gelGelim mi bende![]()
Yoruldun mu bakayim =)Hoşbuldum canım :)
Hani en tarz uyeydin senYok yahu ne boyaticam aman aman
bencede ama ailede ençok hanne beğenilip isteniyorkararsız kalmak çok vahim![]()
Himmm anladim canimsaol canım en çok hangisi güzel
bilmiyorum canım bizim hastaneden bi kadın yapcak kaç tane istersem
gel kaçak gel
Saci boyatnakla mi tarz oluyormus kilik kiyafet ve dinledigim muzikle tarzim uleeeennnnnnHani en tarz uyeydin sensaci boyasiz tarz uye mi olurmus
![]()
![]()
Vallahi kız.. Kıskanma seni hayatımın aşkı diye kaydetcemKandırıkcı ![]()
:) Bayağı kaçtım hakkatensaol canım en çok hangisi güzel
bilmiyorum canım bizim hastaneden bi kadın yapcak kaç tane istersem
gel kaçak gel
Temizlik yapmadım kiYoruldun mu bakayim =)
Kollarima dovme yaptircam imzamdaki gibi hahahaHani en tarz uyeydin sensaci boyasiz tarz uye mi olurmus
![]()
![]()
bencede boyatma doğalı gibi yok ben boyatmadım halde düğün zamanı yakmışlar saçımıYok yahu ne boyaticam aman aman
Yahu senin. Tertemizdir sen abartiyosundur hahahatembellllllVallahi kız.. Kıskanma seni hayatımın aşkı diye kaydetcem
:) Bayağı kaçtım hakkaten
Temizlik yapmadım kiCanım istemedi hiç
![]()
anlamı ney ?bencede ama ailede ençok hanne beğenilip isteniyor
hz. meryemin annesinin adı canımanlamı ney ?
Bilmiyom anlamini hahahabencede boyatma doğalı gibi yok ben boyatmadım halde düğün zamanı yakmışlar saçımı
açelya ne demekmiş canım