- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.701
Bunu begendi! Canim sepetin icindeki bebekli olanlari =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fikirlere açığım canım bu sene mira patlaması var canım yaahoşbuldum :) bebek ismi aranıyor sanırım MİRA çokkk güzel düşünürseniz![]()
Tanisabilir miyiz =)hoşbuldum![]()
Melce idi sanirim ben cok begendim cok farkli aman ya mira koymafikirlere açığım canım bu sene mira patlaması var canım yaa
Acelya hicran da guzel olabilir bencefikirlere açığım canım bu sene mira patlaması var canım yaa
onu bende begendim ya tamam buna kesin kararımı verdim şuanBunu begendi! Canim sepetin icindeki bebekli olanlari =)
gerçekten güzel bi isim ama eşinizde isminizin birleşimiyle bişy çıkmıyormu ?fikirlere açığım canım bu sene mira patlaması var canım yaa
tabi .. :) aysun ben bu formu yeni gördüm vee bayıldım :)Tanisabilir miyiz =)
Hic guzel durmuyoVaaaVaaaaaaaooovcccc harika bir renkmis acaba sende nasil duruyor ki merak ettim yaaaaa
3-5 kisilik bir tembellik var ustumdezatenohh ne güzel valla benim yerimede tembellik yap
Ayyyy canimmm bunlar cookk guzellll 
Bence hic bakma derim bu basli basina harikaonu bende begendim ya tamam buna kesin kararımı verdim şuanbide sürahi varya o çeşmeli onun daha değişikleri var yarın gidip bakıcam öle bişi düşünüyorum dün çok güzel bi tane şimdi bulamıyorum
![]()
Bende eda memnun oldum et bagimlilik yaratiyor demi =)tabi .. :) aysun ben bu formu yeni gördüm vee bayıldım :)
Bem cok istiyordum kizil olmayi ama kizila boyatanlarin hepsi aktigni ve geri donusun cok zor oldugunu soyluyorHic guzel durmuyo![]()
asıl rengim koyu kahve. Acmadan boyadim bu sekilde tutmadi,o yuzden rengi degistiricem. Hemde cok akiyo kizil boya gibi
3-5 kisilik bir tembellik var ustumdezaten![]()
![]()
Sen unuttun beni =) sinavin nasildi kuzum sonuclarin nasil neler yapiyorsunnnnnnn ozledim beeea aaaaa ben bu topiğe gelmeyeli bi hayli olmuş
benim kız da editör olmuş yeni gördüm vallah![]()
Dügün zamani boyatirsin cok istiyorsan :) boya degilde açıcı cok yipratiyo canimBem cok istiyordum kizil olmayi ama kizila boyatanlarin hepsi aktigni ve geri donusun cok zor oldugunu soyluyor
Saclarimi yipratamam ya
yok canım erkek olsaydı tamer çıkıyomuş bak hiç öle bakmamıştımgerçekten güzel bi isim ama eşinizde isminizin birleşimiyle bişy çıkmıyormu ?
memnun oldum bende :)Bende eda memnun oldum et bagimlilik yaratiyor demi =)
Hayır sen git kocanla ilgilenGelim mi bende![]()