İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

herlde geceelri pek uyuyamıyorum sabah eşimi gönderirken uykum açılıyor bu saat gelene kadar uykum olmuyor işte bebek olunca napcam bilmiyorum
Bebek olunca yine uykusuz geceler seni bekliyor olcak =) belki bebisin uslu olur =) meryemcim eger senin icin sorun olmazsa ben hepimizin adina bebisine ve sana dogum hediyesi gondermek istiyorum kucuk bir sey =) kabul ederrsin degil mi =)

Bebek olunca yine uykusuz geceler seni bekliyor olcak =) belki bebisin uslu olur =) meryemcim eger senin icin sorun olmazsa ben hepimizin adina bebisine ve sana dogum hediyesi gondermek istiyorum kucuk bir sey =) kabul ederrsin degil mi =)
ayyy canım yaa bak duygulandım ne gerek var ya düşünmen yeter fıstığım bebek bana çekerse miss babasına çekerse ilk aylar iyide sonradan çok çektirmiş kv bakalım hangimize çekcek

ayyy canım yaa bak duygulandım ne gerek var ya düşünmen yeter fıstığım bebek bana çekerse miss babasına çekerse ilk aylar iyide sonradan çok çektirmiş kv bakalım hangimize çekcek
Ne demek canim benim ya ben seni cok seviyorum icimden geldi =) onca sohbetimiz falan var benim hic ablam kardesim mardesim yok
Margarin teyzesinden ve diger hanim teyzesinden kucuk hediye iste =) sen bana alabilecegin bir adres soylersin dogumuna yakin yollarim olur mu =)

ayy gerçekten duygulandım yaa ben sana mesaj atarım o zamn bi ara ya mağzanın ya evin çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…