- 5 Kasım 2014
- 29
- 17
- 3
- 39
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.641
hosbulduk
saol canim araniza girebilirmiyim:-*Selam,hos geldinn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canim araniza girebilirmiyim:-*Selam,hos geldinn :)
Girdin bileehosbulduk
saol canim araniza girebilirmiyim:-*
tskkurGirdin bilee![]()
Ee tanit kendini. Kimsin,necisin? Nerden geldin,ne yaparsin :)  
Anaammm yazık kıızzzztskkursirnakta oturuyorum evliyim dort cocuk var istanbuldan sirnaga geldim ask beni teeee buralara getirdi ev de cocuk buyutuyorum
Kolay gelsin diycem ama birmissindirAnladım tatlım :) Yarın uyursun artık, kalkıp temizlik yapmam lazım![]()
Hosgeldiniz =)tskkursirnakta oturuyorum evliyim dort cocuk var istanbuldan sirnaga geldim ask beni teeee buralara getirdi ev de cocuk buyutuyorum
Kız sen gün içinde de girebiliyo muydun hayretKolay gelsin diycem ama birmissindir
Saclarimi kestirdi! Cok rahatladimmmm
Amino keratin siparisimide verdim =)
27Anaammm yazık kıızzzzbende istanbuldan mersine gelin geldim. Allah bagislasin 4 cocuk zor olurr kizz. Kac yasindasin bu arada :)
Aynen canim gozlerimin ici batiyorfena değil cnm sen nasılsn
fena değil şöyle böyle kuzum snden naber :) :)
Tünaydın Tatlımm yarın rahatça öğlene kadar uyursn canım
Selamm
derslerden pek fazla duramıyorum canım![]()
Abooww bende 26 yım. 4 cocugu ne ara yaptin ki?? 2 tane ikiz mi dogurdun nedir
Bende hala 15 yasinda gibiyimAbooww bende 26 yım. 4 cocugu ne ara yaptin ki?? 2 tane ikiz mi dogurdun nedir![]()
![]()
Evet girebiiyordummmmmKız sen gün içinde de girebiliyo muydun hayret![]()
![]()
Aynenbende oyleyimBende hala 15 yasinda gibiyim![]()
Hiiii goremiyozdaaEvet girebiiyordummmmmyoruldugumdan giremiyorummm ki ama bugun disardaydim sactan ayagima kadar her yerime bakip yaptirdim =)
yok tek tek dogurdumAbooww bende 26 yım. 4 cocugu ne ara yaptin ki?? 2 tane ikiz mi dogurdun nedir![]()
![]()
amiiin ecmain canım nasipse görürsün inşallah canımcanm anca girebildim ya kusura kalma ne güzel.. 4 yıl ve evlilk vay be Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallahbakalım görebilcekmym bende o günleri..
![]()
bende iyiyim hamdolsun canımfena değil cnm sen nasılsn
fena değil şöyle böyle kuzum snden naber :) :)
Tünaydın Tatlımm yarın rahatça öğlene kadar uyursn canım
Selamm
derslerden pek fazla duramıyorum canım![]()
10Aynenbende oyleyim
Hiiii goremiyozdaaayyy ne guzell. Benmde 10bin bakımım geldi su siralar
![]()

Git kuzum git bende iki haftada bir gidicem artik =)Aynenbende oyleyim
Hiiii goremiyozdaaayyy ne guzell. Benmde 10bin bakımım geldi su siralar
![]()

sonunda saçlarına kıydın demekKolay gelsin diycem ama birmissindir
Saclarimi kestirdi! Cok rahatladimmmm
Amino keratin siparisimide verdim =)
Evet tatlisim boyle cok daha iyi oldu kirik vardi hepsini temizlettimsonunda saçlarına kıydın demek![]()
iyi yapmışsın canım kestirmek lazım arada ben her yıl nisan gbi kestirimEvet tatlisim boyle cok daha iyi oldu kirik vardi hepsini temizlettim