- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.001
KK da oyun oynayasa çok eğlenceli ben şuan oyun oynuyorummm
çıkıyorum ben kankaa
boynum agrıdıı
sana iyi gecellerr
ben dğru düzgün oyun bulamıyorum
birtane bulmuştum böyle gözlü canavarlar vardı pembe mavi pamuk gibii
onları öldürüyordukksonra kaybettm
Ablaların kuzusu hoş geldin :))
Sağolasın sana da hayırlı cumalar. Ah keşke bende kendimi enerjik hissedebilsem çok yorgun ve bitkin + bir de uykusuz hissediyorum kendimii
Uyku düzenim feci şekilde bozuldu(
Kuzum sıkma canını , 67 yi bitiren 73 'ü bitirir.. Benimki de geç çıkacak, ben benimkine diyorum ki ; SENİn bekleyenin var, askerliğin süresi ne kadar olursa olsun bi bekleyenin var.İçinde kafanda rahat olsun diyorum..
Hım birde zeynom , neden sizinki bir an da 73 e çıktı, ceza yemiş belli. Neden dolayı aldı ? üzülme sıkma canını..
Ceza değil canım, biz 30 günlük izni kullandık. Ve yeni yasa itibariyle izinler 24+1 olarak ayarlanmış. Bu yüzden şafağa 6 gün daha ekledik anlayacağın :26:
Sıkma kız canını bu kadarrr yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn..haklısın 1 gün bile çok önemli ama olan olmuş kendini üzüp durmaa
Aranız nasl pekiii??
Ah o 6 gün ne koydu be hiloşş
Şüküür şüküür şuanlık bi sıkıntı yok yavrum. Sen nasılsın, siz nasılsınız
Hiloş bi de gelmişken sorayım 9 Aralık nişanlanalı 1.yılımız doluyorr yaaaa
Aklımda şirin bi kutu ; şık bi kazak, mektup, bi kaç resim.
Ve kenarıya ayırdığım ufak bi cam kavanoz vardı, kapağın üstüne ''seni çok seviyorum'' yazmıştım. İlerde kullanırım diye duruyordu.
Onun içine notlar koyacağım. Ve ptt ile yollacağım
Askeriyeye değil tabi 7 Aralıkta o çarşıya çıkmadan bi gün önceden kargoya vereceğim, ertesi günde alır ordan diye planladım amaa
Evet ilk sen geldin , çünkü ilk sen davet edildin...
Ses tellerinde bi düzelme var mı canım
Ah o 6 gün ne koydu be hiloşş
Şüküür şüküür şuanlık bi sıkıntı yok yavrum. Sen nasılsın, siz nasılsınız
Hiloş bi de gelmişken sorayım 9 Aralık nişanlanalı 1.yılımız doluyorr yaaaa
Aklımda şirin bi kutu ; şık bi kazak, mektup, bi kaç resim.
Ve kenarıya ayırdığım ufak bi cam kavanoz vardı, kapağın üstüne ''seni çok seviyorum'' yazmıştım. İlerde kullanırım diye duruyordu.
Onun içine notlar koyacağım. Ve ptt ile yollacağım
Askeriyeye değil tabi 7 Aralıkta o çarşıya çıkmadan bi gün önceden kargoya vereceğim, ertesi günde alır ordan diye planladım amaa
Ceza değil canım, biz 30 günlük izni kullandık. Ve yeni yasa itibariyle izinler 24+1 olarak ayarlanmış. Bu yüzden şafağa 6 gün daha ekledik anlayacağın :26:
sanki önceden çok yerindeydi uyku düzenimiz
özledim kızııımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?