iki kücük cocukla bosaniyorum...

Ben çok şımarıktım işte :) Ben de şiddete meyilliydim. Bir de annemin hiç bir dediğini yapmazdım. Burnundan getirirdim hayatı. Dövse de yine yapardım aynı şeyi. Bir de annem eğitimsiz biraz. Ben çocuğuma vurur muyum bilmiyorum yani. Ama benim babam gerçekten normal değildi. Kadın da ne yapsın kafayı yedi heralde

En cok sunu düsündügüm icin korkuyorum.ileri de beni dinlemezler ve zarar görürler diye kaygiliyim.kendimi cocuk yetistirme konusunda yetersiz görüyorum.nasil gelistirebilirim?

Aaaaayyyyy cok sagolun iltifatiniz icin.umarim kizlarimin agzindan da bu sözleri duyarim cünkü en büyük amacim güclü kadinlar yetistirmek Allah'in izniyle...

En cok sunu düsündügüm icin korkuyorum.ileri de beni dinlemezler ve zarar görürler diye kaygiliyim.kendimi cocuk yetistirme konusunda yetersiz görüyorum.nasil gelistirebilirim?
Aman sanki boşanmayınca dinliyorlar. Biz hala dinlemiyoruz. Sürekli ezilen kadına çocukları saygı duymazlar. Güçlü ol lütfen

Aman sanki boşanmayınca dinliyorlar. Biz hala dinlemiyoruz. Sürekli ezilen kadına çocukları saygı duymazlar. Güçlü ol lütfen
Sagol canim.umarim hersey bekledigimden daha guzel olur.

Zaten cocuklarini boyle bir aile ortaminda buyutmen,onlara haksizlik olur,bosanmakla hem onlara hemde kendine iyilik yapmis olacaksin.

Kizlar kendimi cok gücsüz hissediyorum.sebeplerim var tabi

Her seye zaman lazim.
Siz kendinizi ve cocuklarinizi o adamin elinden kurtariyorsunuz. Dogru olan da bu.
Kafanizi kaygilarla cok yormayin, oluruna birakin. Dogru yoldasiniz onemli olan da bu...

Kizinizin baba anneme vurma demesi beni çok etkiledi küçücük yureklerinde malesef büyük yükler taşıyor çocuklar en büyük desteginiz çocuklarınız olsun onlara baktıkça hergün daha çok guclenirsiniz

Her seye zaman lazim.
Siz kendinizi ve cocuklarinizi o adamin elinden kurtariyorsunuz. Dogru olan da bu.
Kafanizi kaygilarla cok yormayin, oluruna birakin. Dogru yoldasiniz onemli olan da bu...
Babasiz büyümeleri cok mu üzer kizlarimi?sürekli bir eksiklik mi hissederler?

Ben kendimi toparlayamiyorum.kücük seylere aliniyorum ve cocuklara hemen sinirlenerek tepki veriyorum.komsu ve akrabalar ziyaret ediyorlar.nerdeyse hergün misafir var benim icin geliyorlar.ben de yasadiklarimi anlattikca,kaniyorum...

O son gece cok korkunctu.kizim babasinin bana her vurusunda anneme vurma diye bagirdi.bebek de agladi korkup.ben de onlar daha cok korkmasin diye gikimi cikarmadim.

Tabiki bakarsiniz alah yardimciniz olsun
Sagolun...ama ben bebegi emzirdigim icin psikolojik olarak toparlanmak icin ilac alamiyorum.birgün gülsem diger gün agliyorum.cocuklarin ah demesi bile tonlarca ses gibi geliyor bana.gece uykusu yok.cok yiprandigimi biliyorum.

Kizinizin dedesi veya dayisi var mi? Onlarin cocuklarla ilgilenmesi faydali olur.
Ama buyuyunce akillari erince, oyle bir babayla buyumektense iyi ki durum boyle olmus diye sevinirler bence.
Canim benim annem babam her gun bagiris cigiris kavga ederdi. Her sabah onlarin sesiyle uyanir ve cok korkardim. Babamdan nefret ederdim annemi uzdugu icin. Siddet yoktu ama babam laf anlamaz iftira atardi. Samimiyetimle paylasiyorum seninle bunlari.
Babam olunce de hic uzulemedim. Cunku sevmedi ki uzulme sansim olsun. Eksikligini bir gun hissetmedim hatta daha da iyi oldu bizim huzurumuz icin.
Hergun kavga olan ev ne anlama geliyor cok iyi biliyorum yani cocuklugum gencligim oyle gecti.

Komsular dedikodu ciksin kendilerine diye geliyor bunu unutma. Kimseye detay vermeseydin. Anlasamadik nokta deseydin. Sen anlattikca hem sen kotu hissediyorsun hem millete laf veriyorsun.
Hani bir iki tane samimi dostun olur, onlara anlatir dertlesirsin ayri mesele.
Ama elaleme hicbir sey ispatlamak zorunda degilsin.
Milletin merakini tatmin etme artik. Eski kocana olan nefretinle mesgul olmayi azalt ki siz mutlu olabilesiniz.
Her seyin ilaci zaman ama onu iyi degerlendir.
Adami zaten terk edip gittin yani sen gerekeni yaptin.

arkadasa katılıyorum millet 1 iyi niyetle geliyosa 3 lafa gelir, babamın taziyesinde bile öyleydi, 1 sene oldu hala taziyeye gelelim diyolar düşün peki gelsinler ona da laf yok ama soruyorlar nasıl öldü nasıl oldu yahu acaba bizim içimiz kaldırıyor mu anlatmayı, bide laf türemiş güya babam intihar etmiş hadi bakalım laf nerden çıktı diye soruştursam bulurum ama başım belaya girer, dilerim o yılan dilleri boyunlarına dolansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…