- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm yasanmisliklarinizla ne güzel anlatmissiniz.zorluklarinizi ve ardindan gelen huzurunuzu.annenizi ve sizi ictenlikle kutluyorum.umarim kizimda sizin gibi yanimda olur.o sözde babasiyla görüstürmek istemiyorum...bu sitede fazla özel bilgilerimi vermemeye çalışıyorum ama bir itirafta bulunacağım bende sizin gibi bir anne babanın çocuğuydum ve kayıp bir çocukluğum var. (ailem boşandığında ergen bir yaştaydım) ben hiç çocuk olamadım. gecenin bir yarısı korkuyla uyandığım bir çocukluğum vardı hep kevga, hep çığlık, acı... dindar bir ailenin çocuğu değilim ama ben o küçükcük yaşımda geceleri dua ederdim babam annemi dövmesin diye. varlıklı bir çocukluk geçirdim heşeyim tamdı ama o kadar mutsuzdumki. sadece huzur arıyordum.ve boşanma süresince anneme en büyük desteği yine ben verdim. sonunda huzura kavuşup kendi kişiliğimi anca boşanmalarından sonra geliştirebilmiştim. huzura kavuşmuştum. annemle yaşamayı seçtim . o kadar zor günler geçirdikki. özel okuldan devlete geçtiğimde kitap parası bulamıyorduk servis parasını borç alıyorduk kiramızı dedemler ödüyordu eski çirkin bir evimiz vardı (boşanmadan önce villada yaşıyorduk) ama o kadar mutluydumki. inanın bana hayatımda ilk defa o kadar mutluydum. herhangi bir paranın o güne kadar sağlayamayacğı bir rahatlık, özgürlük, huzur...annem koca evi çekip çevirdi bir başına. bugün annemle hala gurur duyuyorum hiçbir şeyi yoktu boşandığında ne bir işi ne bir çöpü ama başardı. hayatımda tanıdığım en en güçlü, en mükemmel kadın. kendi anneliğimde de hep onu örnek aldım. sizde annem gibi olabilrsiniz. çok büyük zorluklar sizi bekliyor realistik olmak gerekirse. ama sonu huzur mutluluk olacak güçlü olun. ben aynı şeyleri çocuğunuzun gözünden yaşamış biri olarak söylüyorum her gününüz bir öncekinden daha kolay geçecek inanın bana. çocuğunuzum tüm o tırnak yeme diş gıcırdatma sorunlarıda yaşadığı stresten. hepsi geçecek zamanla.
sagolun. sizi hatirliyorum bebeginizle bosanmistiniz sanirim.siz ve bebeginiz nasil durumdasiniz?Boşanmanın ardından her ne yasarsan yasa, bu kocan olan kısıyle yasadıgından cok daha ıyı olacaktır.Korkma..
teşekkür ederim uyarı için kızım basmış olmalı caps look a.evet genel olarak katılıyorum size...ben çok kıpır kıpır olduğum için ondanda bekliyorum sanırım ama olmuyor işteKucuk harfle yazmanız gerekir forum kuralı olarak, söylemek istedim , uyarı almayın diye.
..
Her evlilikte farklı bunlar işte. Kimisi bundan şikayetçi, kimiside bu" yu yaşıyor şu yok diyor.
..
Bence bu saydığınız özellikler ilgi işte ötesi yok. Size ilgili olmasaydı nefes aldırmazdı.
Dip dibe her an sevgi sozcuklerinin havada uçtuğu çok sayılı evlilikler var ki zaten oyleside uzun surmuyor .
Evliliklerde o alakanın farklı şekilde gosterilmesi var. Boyut değiştiriyor aşkta , birçok şeyde.
Kıymetli olanı huzur..
değil ama olan enerjimi bitiriyor...ben çok hareketli bi insanım normalde artık ona benzemeye başlıyorum sürekli yorgun uykusuz ve mutsuzum...sen daha iyimisin toparlandınmı biraz...Akans bence anlatigin kadariyla evliligin beklentilerini ilgi konusunda karsilayamiyor olsa da bosanilacak kadar kötü degil...
Haklisin tabi.umarim hersey yoluna girer.daha iyi sayilirim cok tesekkürler.sadece ne yapmsliyim is konusunda diye düsünüyorum.değil ama olan enerjimi bitiriyor...ben çok hareketli bi insanım normalde artık ona benzemeye başlıyorum sürekli yorgun uykusuz ve mutsuzum...sen daha iyimisin toparlandınmı biraz...
ertele bence biraz kafanı topla dinlen hazmet ...imkanın var nede olsa bunu değerlendir bi süre bence.Haklisin tabi.umarim hersey yoluna girer.daha iyi sayilirim cok tesekkürler.sadece ne yapmsliyim is konusunda diye düsünüyorum.
ailem bebegı iki yasina getir sonra calisirsin diyorlar,sagolsunlar.ben de o zamani kpss'ye hazirlanarak degerlendirmekten yanayim.bakalim hayirlisi...ertele bence biraz kafanı topla dinlen hazmet ...imkanın var nede olsa bunu değerlendir bi süre bence.
sagolun. sizi hatirliyorum bebeginizle bosanmistiniz sanirim.siz ve bebeginiz nasil durumdasiniz?
bencede ailen çok haklı....ben hamile kalınca işi bırakmıştım bebeğimi kaybetme riskim vardı,sanırım bu nedenle kimseye bırakamıyorum.nereye gidersem gideyim bir saniye ayıramıyorum yanımdan.psikolojik bi durum .benide inanılmaz yoruyor ve bunaltıyor ama buna rağmen yapamıyorum...ne olacak bilmiyorumailem bebegı iki yasina getir sonra calisirsin diyorlar,sagolsunlar.ben de o zamani kpss'ye hazirlanarak degerlendirmekten yanayim.bakalim hayirlisi...
Sanirim evhanimisin.sıkılmis olabilirsin.calismayi düsüjnsen belki biraz rahatlarsin...
O zaman olumsuzluklari cok görmemeye calis.kizina konsantre ol,güzelce büyüt.sikma kendini.bakarsin kizin büyüdükce o korkun kalmamis olur...bencede ailen çok haklı....ben hamile kalınca işi bırakmıştım bebeğimi kaybetme riskim vardı,sanırım bu nedenle kimseye bırakamıyorum.nereye gidersem gideyim bir saniye ayıramıyorum yanımdan.psikolojik bi durum .benide inanılmaz yoruyor ve bunaltıyor ama buna rağmen yapamıyorum...ne olacak bilmiyorum
Hiiiç korkma hayatım. Eğer boşanmazsan ileride çocukların da eşine benzeyecek, senden daha çok acı çekecekler. Ben öyle bir ortamda büyüdüm. Annem hep şiddet gördü.Kendim de şiddete meyilli oldum. Kardeşlerim de. ne kendinize ne de çocuklarınıza böyle acılar çektirmeyin. 6 Yaşındaydım. Hep annem ve babam boşansınlar da annem bu adamdan kurtulsun diye dua ederdim. Ağlamaktan dudaklarımız morarırdı kız kardeşimle. Buna katlanmak zorunda değilsin. Kimse değil.Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Ama iki kücük kizim var.onlara yetebilir miyim?sorumsuz bir baba yerine, tüm gayretimle onlara güzel bir yasam sunabilir miyim?korkularim var.bana cesaret verin lütfen...
Sagol canim.kizlarimin beni cok sevip dinlemeleri icin nasil daha da dikkatli davranmaliyim.cünkü ben anne ve babalari olacagim.Hiiiç korkma hayatım. Eğer boşanmazsan ileride çocukların da eşine benzeyecek, senden daha çok acı çekecekler. Ben öyle bir ortamda büyüdüm. Annem hep şiddet gördü.Kendim de şiddete meyilli oldum. Kardeşlerim de. ne kendinize ne de çocuklarınıza böyle acılar çektirmeyin. 6 Yaşındaydım. Hep annem ve babam boşansınlar da annem bu adamdan kurtulsun diye dua ederdim. Ağlamaktan dudaklarımız morarırdı kız kardeşimle. Buna katlanmak zorunda değilsin. Kimse değil.
İstisnasız sevgi göstermen lazım. Üzmemen lazım. Annem bizi çok üzdü. Babama olan hırsını hep bizden çıkardı. Sen bunları yapmamalısın. Arkadaş gibi davran onlara. Zaten çocukların seni sever. Ben bile annemi çok sevdiğime göre, onlar da sever heralde. Annem çok şiddet gördüğü için bize de çok şiddet gösterdi. Sen öyle yapma sakın. Sabırlı ve sevecen davran. İstedikleri birşeyi yapamayınca neden mümkün olmadığını düzgün bir şekilde anlat yeter.Sagol canim.kizlarimin beni cok sevip dinlemeleri icin nasil daha da dikkatli davranmaliyim.cünkü ben anne ve babalari olacagim.
Göreceksin hiç bişey yapmana gerek olmayacak seni zaten çok seviyorlar büyüdükcede sözünü daha çok dinleyecekler ,size sadece onları çok sevmek düşüyor eeeee oda var zaten. Mükemmel annesiniz takdir ettim siziSagol canim.kizlarimin beni cok sevip dinlemeleri icin nasil daha da dikkatli davranmaliyim.cünkü ben anne ve babalari olacagim.
Yazdıklarınız çok üzdü beni ama napıcaksınız anneniz nasıl davranacağını bilememiş kolay değildir bi kadının şiddet görmesiBenim babamda annemi çok üzdü ama annem bizi hiç dövmedi hemde hiç canım annem Ben azcık çocuklara kızsam bana çıkışıyor bi elin yağda bi elin balda kızma torunlarıma diyeİstisnasız sevgi göstermen lazım. Üzmemen lazım. Annem bizi çok üzdü. Babama olan hırsını hep bizden çıkardı. Sen bunları yapmamalısın. Arkadaş gibi davran onlara. Zaten çocukların seni sever. Ben bile annemi çok sevdiğime göre, onlar da sever heralde. Annem çok şiddet gördüğü için bize de çok şiddet gösterdi. Sen öyle yapma sakın. Sabırlı ve sevecen davran. İstedikleri birşeyi yapamayınca neden mümkün olmadığını düzgün bir şekilde anlat yeter.