iki küçük çocuk annesi

krese gonder eve temizlikci al ah kk hanimlari para para para varligi bir dert yoklugu yara,oyle babam da bakar cocuga.
aynen valla, hem o yastaki cocugu aksama kadar yollayamazsn krese öglene kadardir büyük ihtimal, onu sabah hazirla bebegi hazhirla kendin hazirlan krese git cocugu birak eve gel temizlikti ögle yemegiydi derken git cocugu eve getir uyut aksam yemegi derken ooo

bu iskenceye gönüllü olarak erken baslama bence

Tatlım babam denedi ama be

Ah canım sadece para ile olan bir iş olsa.bak bu saatte Ayaktayim az sonra oğlum uyur kızım kalkar sabah olcak.e bende bir insanım uyumadan nereye kadar?ama bu bir şikayet değil binlerce kez şükür kurban olurum ben yavrularimi verene.ama gel gorki işte çözüm arıyoruz mecbur:)
krese gonderip eve yardimci alabiliyorsan ne âla , imkani olmayanlar ne yapsin.Dogurmayacaklar iste iki yasindaki de bebek hic kolay degil hic rabbim yardimciniz olsun

Tatlım babam denedi ama be

Ah canım sadece para ile olan bir iş olsa.bak bu saatte Ayaktayim az sonra oğlum uyur kızım kalkar sabah olcak.e bende bir insanım uyumadan nereye kadar?ama bu bir şikayet değil binlerce kez şükür kurban olurum ben yavrularimi verene.ama gel gorki işte çözüm arıyoruz mecbur:)

gece uykusu konusunda söyle bir öneri sunabilirim

yatak odaniza tekli bir ranza sigabilirse siz ranzada bebeginizle yatin esinizde büyük yatakta kizinizla
bebeginizle beraber yattiginiz icin yatarak emzirebilirsiniz hem siz onu alana kadar aglamasiyla kizinizida uyandirmamis olur

ben ilk bi kac ay böyle yapmistim

Eğer biri kreşe gider diğeri kalırsa evde ozaman da büyük çocuk kendini dışlanmış hissedecek
Kreşe vermek yerine yardımcı deneyin derim alışma süreci geçince daha çok rahat edersiniz
Eğer ille de kreşe verecekseniz Kardeşini de kreşe yazdırdığınıza inandırın
Zor bir süreç geçmeyecek diye düşünüyor insan ama geçiyor

bende krese gonderin derdim ama bebek dogmadan en az 6 ay once baslatilmasi gerektigini soyluyorlar krese..
kademeli gecis yapin olmazsa,haftada bir iki saat oyun gruplarina gonderin alistikca suresini uzatir krese cevirirsiniz.

Geçici bu zamanlar , dert etmeyin dua edin.Zamanla herşey yolunda girecek , küçük biraz daha büyüsün o zaman rahat edeceksin.

Annem geliyorsa canım onun gelmesi öğlen buluyor e zaten sabahları bütün caresizligim:KK43:bide kızımı çok simartti saolsun kızım hiç oturtmuyor kadını :KK43:

anladım...şuan zahmet çekiyorsun ama büyüdüklerinde rahat edeceksin...zaman çok çabuk geçiyor..torunlar tatlı olurmuş malesef şımartıyorlar..

Insan cocuk yapmaktan korkuyo valla :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Herkeste ayni sikintilar var, hic daha duymadim "guzel guzel bakiyom cocuguma/cocuklarima " diyen bir anne :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Allah yardimciniz olsun anneler :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Annecigim 5 cocugu nasil buyutmus anlayamiyorum :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

aynen valla, hem o yastaki cocugu aksama kadar yollayamazsn krese öglene kadardir büyük ihtimal, onu sabah hazirla bebegi hazhirla kendin hazirlan krese git cocugu birak eve gel temizlikti ögle yemegiydi derken git cocugu eve getir uyut aksam yemegi derken ooo

bu iskenceye gönüllü olarak erken baslama bence
Canım bu ay yarım gün nisanda tam güne geçecek çok şükür kızım çok mutlu anne bi sürü arkadaşım oldu diyo dün bir bugün iki:nazar: tabi daha deneme sureci evden servis alacak inş.

X