BUSH CEHENNEMDE
bush ölmüş, cehenneme gitmiş.zebanibaşı "tamam" demiş, "amerikadan gelenler için özel bölmemiz var. ama üç kişilik. hepsi de dolu. senin günahın hepsinden fazla olduğu için seçme şansı senin olacak. birini affet, yerine sen geç.
"bush ilk hücreye girmiş, bakmış nixon elinde balyozla taş kırıyor. başında da bir vietnamlı onu kamşılıyor. "yok" demiş, "benim zaten biraz omuzun ağrıyor, taş kıramam".
ikinci hücrede, babası bush'u bulmuş. irak savaşı ardından petrole bulanmış körfez suyundan bir havuza dalıyor, tam çıkınca bir daha dalmak zorunda kalıyor. "aman" demiş bush, gözü korkmuş, "benim yüzmeyle aram öteden beri iyi değildir.
"üçüncü hücrede clinton varmış. sırtüstü bir yatağa isa vaziyetinde bağlanmış, çıplak, monica'da yatakta ve clintona'a en iyi bildiği işi yapıyor. bush'un ağzı kulaklarına varmış, "tamam" demiş, "bu cezayı kabul ediyorum".zebanibaşı bir tuhaf bakmış, "emin misin?" diye sormuş."eminim" demiş bush."sen bilirsin" diye kafasını sallamış zebani, sonra hücrenin kapısını açıp bağırmış:
"tamam monica, serbestsin!"
BUSH VE ŞÖFÖRÜ
George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der:
"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner.
Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.
Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.
Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.
Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim:
Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!