İki koku arasından kararsız kaldım ??? sizce hangisi

billgirl

DeLiDoLu:))
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
137
0
96
İçel Mersin
merhaba arkadaslar ben düğün için kendime şık kalıcı herkeste çok fazla bulunmayan güzel bir koku arıyorum fakat kampanyalarıda kaçırmış bulunmaktayım bu arada ((( geç kaldım anlayacağınız üzere ....gecen gün boynere gittim 2 tane koku yu begendim biri Calvin clain Euphoria, biride sanırım Guerleanın lydıll adında gelin kokusuymuş meger ikisinide çok begendim kararsızım birde fiyatları çok yüksekti ((
sonra sevgilim orjinal tester satıyoruz diye idda eden bir siteden deneme amasçlı kendine bir koku almış birebir aynısı bu kadar
iyi taklıt olamaz dedi ki taklit olsa bile gündüz sıktığım parfüm saatlerce üzerimde kalamazdı diyor .Anlıyacağınız acayip kafam karıştı ordan alsammı diye tereddüte girdim ??? ne olur beni bu kararsızlıktan kurtarın arkadaslarr :SSS

canım merhabalar,
öncelikle sana evlılığınde mutluluklar dilerim.Bende bır parfüm hastası olarak sana tavsiyede bulunmak isterim.Parfüm alacaksan eğer netten sakın alma.Birebir gidip kokuyla bütünleş sık üstüne gez dolaş öyle karar ver.İnternet üzerinden bu tür şeyler pek sağlıklı olmuyor maalesef.Bende düğün için sana şöyle bir koku önerebilirim.Tertemiz kokan baymayan hafif bir şey seç kendine.Asla meyveli ve baharatlı olmasın.senin beğendiğin kokuyu ben koklamıştım daha önce bana ekşi gibi meyveli geldi beğenmedim.Tabiki parfüm zevk meselesi ama düğün özel bir gün olduğundan kokunda hoş olsun.Örneğin lancomeden mırcla çok hoş istediğin kadar sık rahatsız etmez.sonra bulgarıden blv( mavi şişeli olan) bu kokuların hastasıyım ben.Parfümde seçici olduğumdan nacizane tavsiyelerim bunlar.Seni kocaman öperek mutluluklar diliyorum arkadaşım.

edacım öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim zaten netten almak onusunda kararsızdım bugün tesadüf eseri yves rocherdan bir koku denedim çok begendim indirimdeydi ve aldım :)))) baymıyor ve gayet hafif şuan ismi aklımda değil ama mağazasına gidip bakmanızı öneririm.. İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler cnm

Calvin clain Euphoria kullandığım bir parfüm çevremden birçok kişi adını sordu ve kullanmaya başladı.

bende parfüm konusunda aşmış bulunmaktayım evde bir sürü parfüm var hastalık derecesinde... eğer kimsede olmayan parfüm arıyorsan sana elie saap, cartier Baiser Volé ve valentino valentine'yı öneririm.. süper kokular çok yeni pek kimsede bulunmayan.. 3'ünüde aldım tavsiye ederim.. keşke yılbaşı kampanyalarını kaçırmasaydın çok karlıydı kofreler..

aynı üçünü yazmayı düşünüyordum inanılmaz tesadüfün bu kadarı:)) tam gelin kokuları özellikle elie saab, gelinlikleri de süper parfümü de

çok teşekkür ederim arkadaslar ilginiz ve bilgilendirmeniz için ama aldım kokumu çoktann 2. yi şuanda alamıyacam (

aynı üçünü yazmayı düşünüyordum inanılmaz tesadüfün bu kadarı:)) tam gelin kokuları özellikle elie saab, gelinlikleri de süper parfümü de

elie ve valentino benim çok beğendiklerim arasında bu sıralarr cartierde henüz kararsızım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…