canım merhabalar,
öncelikle sana evlılığınde mutluluklar dilerim.Bende bır parfüm hastası olarak sana tavsiyede bulunmak isterim.Parfüm alacaksan eğer netten sakın alma.Birebir gidip kokuyla bütünleş sık üstüne gez dolaş öyle karar ver.İnternet üzerinden bu tür şeyler pek sağlıklı olmuyor maalesef.Bende düğün için sana şöyle bir koku önerebilirim.Tertemiz kokan baymayan hafif bir şey seç kendine.Asla meyveli ve baharatlı olmasın.senin beğendiğin kokuyu ben koklamıştım daha önce bana ekşi gibi meyveli geldi beğenmedim.Tabiki parfüm zevk meselesi ama düğün özel bir gün olduğundan kokunda hoş olsun.Örneğin lancomeden mırcla çok hoş istediğin kadar sık rahatsız etmez.sonra bulgarıden blv( mavi şişeli olan) bu kokuların hastasıyım ben.Parfümde seçici olduğumdan nacizane tavsiyelerim bunlar.Seni kocaman öperek mutluluklar diliyorum arkadaşım.
bende parfüm konusunda aşmış bulunmaktayım evde bir sürü parfüm var hastalık derecesinde... eğer kimsede olmayan parfüm arıyorsan sana elie saap, cartier Baiser Volé ve valentino valentine'yı öneririm.. süper kokular çok yeni pek kimsede bulunmayan.. 3'ünüde aldım tavsiye ederim.. keşke yılbaşı kampanyalarını kaçırmasaydın çok karlıydı kofreler..
aynı üçünü yazmayı düşünüyordum inanılmaz tesadüfün bu kadarı:)) tam gelin kokuları özellikle elie saab, gelinlikleri de süper parfümü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?