merhaba arkadaslar ben düğün için kendime şık kalıcı herkeste çok fazla bulunmayan güzel bir koku arıyorum fakat kampanyalarıda kaçırmış bulunmaktayım bu arada ((( geç kaldım anlayacağınız üzere ....gecen gün boynere gittim 2 tane koku yu begendim biri Calvin clain Euphoria, biride sanırım Guerleanın lydıll adında gelin kokusuymuş meger ikisinide çok begendim kararsızım birde fiyatları çok yüksekti ((
sonra sevgilim orjinal tester satıyoruz diye idda eden bir siteden deneme amasçlı kendine bir koku almış birebir aynısı bu kadar
iyi taklıt olamaz dedi ki taklit olsa bile gündüz sıktığım parfüm saatlerce üzerimde kalamazdı diyor .Anlıyacağınız acayip kafam karıştı ordan alsammı diye tereddüte girdim ??? ne olur beni bu kararsızlıktan kurtarın arkadaslarr :SSS
sonra sevgilim orjinal tester satıyoruz diye idda eden bir siteden deneme amasçlı kendine bir koku almış birebir aynısı bu kadar
iyi taklıt olamaz dedi ki taklit olsa bile gündüz sıktığım parfüm saatlerce üzerimde kalamazdı diyor .Anlıyacağınız acayip kafam karıştı ordan alsammı diye tereddüte girdim ??? ne olur beni bu kararsızlıktan kurtarın arkadaslarr :SSS