- 26 Eylül 2007
- 306
- 0
evet kızlar maalesef kabus gibi 7 aylık bebişim grip oldu sandım pazar, pazartesi pedidus verdim salı gecesi öksürdü ve cok huzursuzdu dr gittik akciğer flimmi çektik veeeee zatürre baslangıcı dedi allahım kaynar sular döküldü basımdan sadece 3 gün nasıl olurdedim şoktayım dr mikrobik olabilir bebişlerin bağışıklığı zayıf olur dedi ve 7 günlük antibiyotik iğne tedavisine baslandı
dr evde bi kızım daha var eğer mikrobikse ondada olabilirmi dedim getir bakalım dedi götürdüm flim cekildi ve evet ondada baslamış bende ikinci şoook 4 yasını bitirdi ve bu zamana kadar hiç hasta olmamış bi cocuk du ve genel durumu iyiydi basında yakaladık ama oda antibiyotik tedavisi gördü
şimdi kızlar daha iyiler ama lütfen dikkat
: gripliyken cocuklu ve bebişli evlerden uzak duralım
:bebekte ve cocuktaki öksürk ve huzursuzluğu ciddiye alalım (cok hızlı ilerliyo)
nömokok sitesini ziyaret edin ve dr bilgi alın aşı için inanın bence cok gerekli insanın basına gelince anlıyo
:salgın varmı bilmem ama bizim durumumuzda bir cok cocuk vardı !dikkat
bu acı tecrübeyi sizlerle paylastımki bi faydam olsun allah tüm cocukları korusun
dr evde bi kızım daha var eğer mikrobikse ondada olabilirmi dedim getir bakalım dedi götürdüm flim cekildi ve evet ondada baslamış bende ikinci şoook 4 yasını bitirdi ve bu zamana kadar hiç hasta olmamış bi cocuk du ve genel durumu iyiydi basında yakaladık ama oda antibiyotik tedavisi gördü
şimdi kızlar daha iyiler ama lütfen dikkat
: gripliyken cocuklu ve bebişli evlerden uzak duralım
:bebekte ve cocuktaki öksürk ve huzursuzluğu ciddiye alalım (cok hızlı ilerliyo)
nömokok sitesini ziyaret edin ve dr bilgi alın aşı için inanın bence cok gerekli insanın basına gelince anlıyo
:salgın varmı bilmem ama bizim durumumuzda bir cok cocuk vardı !dikkat
bu acı tecrübeyi sizlerle paylastımki bi faydam olsun allah tüm cocukları korusun