Çocuk Hastalıkları iki kızım da zatürre baslangıcı oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sweetler

sen=ben demek
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
306
0
evet kızlar maalesef kabus gibi 7 aylık bebişim grip oldu sandım pazar, pazartesi pedidus verdim salı gecesi öksürdü ve cok huzursuzdu dr gittik akciğer flimmi çektik veeeee zatürre baslangıcı dedi allahım kaynar sular döküldü basımdan sadece 3 gün nasıl olurdedim şoktayım dr mikrobik olabilir bebişlerin bağışıklığı zayıf olur dedi ve 7 günlük antibiyotik iğne tedavisine baslandı
dr evde bi kızım daha var eğer mikrobikse ondada olabilirmi dedim getir bakalım dedi götürdüm flim cekildi ve evet ondada baslamış bende ikinci şoook 4 yasını bitirdi ve bu zamana kadar hiç hasta olmamış bi cocuk du ve genel durumu iyiydi basında yakaladık ama oda antibiyotik tedavisi gördü

şimdi kızlar daha iyiler ama lütfen dikkat
: gripliyken cocuklu ve bebişli evlerden uzak duralım
:bebekte ve cocuktaki öksürk ve huzursuzluğu ciddiye alalım (cok hızlı ilerliyo)
:pnömokok sitesini ziyaret edin ve dr bilgi alın aşı için inanın bence cok gerekli insanın basına gelince anlıyo
:salgın varmı bilmem ama bizim durumumuzda bir cok cocuk vardı !dikkat
bu acı tecrübeyi sizlerle paylastımki bi faydam olsun allah tüm cocukları korusun

X