İki kızı olanlar....

Liza.

love
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.425
8
Sizin kocanız da 3. çocuğu istiyor mu?
biz eşimle bu konuda anlaşamıyoruz. ben istemiyorum
zaten eşim de ille erkek olsun diye istemiyor ama
gene de millette öyle bir beklenti oluyor
ne erkek ne kız ben istemiyorum anasını satiym

bu durumda olanlar var mı? bana yazınhihoyyyt

yanlış yerde açtım sanırım.hamile topiğiymiş.
ben hamile değilim küçük kızım üç yaşında.

ben 22. haftamdayım kızım olucak allah nasip ederse 2. de kız olursa tabiki 3. de oğlan isteriz ama tabiki kader orası bilinmez.. şimdi istemiyorum falan dersinde canım ama ilerde oğlan çocuklarını görünce keşke dersin emin ol yinede karar senin..

Kızım 2 yaşını bitirdi eşim gözümün içine bakıyor 2. bebek için ama ben kararsızım...

Öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun ama bir de oğlumuz olsun diyor ve çok istiyor...

Kız olursa da üzülmez biliyorum ama yine de içinde kalır diye düşünüyorum... Bu durumda 3. yü istermi onu şimdiden kestiremiyorum....

Allah herkes için önce hayırlısını sonrada gönlüne göre olanını versin...

ben 22. haftamdayım kızım olucak allah nasip ederse 2. de kız olursa tabiki 3. de oğlan isteriz ama tabiki kader orası bilinmez.. şimdi istemiyorum falan dersinde canım ama ilerde oğlan çocuklarını görünce keşke dersin emin ol yinede karar senin..

ne biliyim canım valla hiç te oğlan çocuklarını sevmiyorum. büyüyünce de iyice uzaklaşıyorlar aileden zaten.küçükken de çok yaramazlar.kafamçokkarıştı

Kızım 2 yaşını bitirdi eşim gözümün içine bakıyor 2. bebek için ama ben kararsızım...

Öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun ama bir de oğlumuz olsun diyor ve çok istiyor...

Kız olursa da üzülmez biliyorum ama yine de içinde kalır diye düşünüyorum... Bu durumda 3. yü istermi onu şimdiden kestiremiyorum....

Allah herkes için önce hayırlısını sonrada gönlüne göre olanını versin...

benim eşim ikincinin kız olucağını öğrenince ilk etapta bayağı hayal kırıklığı yaşadı.bende buna üzüldüm tabi.
sonra alıştı bu fikre

MERHABA YAZDIKLARINI SANKı BEN YAZMIŞIM GBı GELDı KONU SAHıBı...BEN 2,KIZIMA HAMıLEYKEN DAHA cinsiyeti belli değildi kız olursa bu seferde boşarım dedi bende yanında ellerimi açtım ALLAH ım inşallah kız olur dedim içten ama ...Yüzüme baktı şaşırdı..Böyle bir şey söylenmez sağlıklı olsun denir de mii???neyse kız oldu ben daha hadtane odasın boşanıyoruz dedim ama kızıda kucağından bırakmıyor saçmalama dedi...Çok ciddi söylemişti biliyordum ama şaka yaptım diyor bazen söylüyorum sevmesene sen kız istememiştin diyorum büyünce anlatacağım böyle dediklerini diyorum yalvarıyor söyleme ne oluurrr diye....kaydirigubbakcemile3Neyse şimdi 3,çocuğuma hamileyim plansız oldu ama bende erkek sevmem gerçekten yaramaz oluyorlar ve büyüyünce deretleri büyük oluyor ALLAH kızında erkeğinde hayırlısını versin şimdi eşime souyorum kız olursa boşayacak mısın diyeee....Artık söyleyemiyor korkuyor küçük kızım 4 yaşında oldu tapıyor ona...Büyük kızıma da ama şimdi küçük ufak ya çok bağlılar birbirlerine şimdi korkuyor bana birşey demeye ama erkek işte
içten içten erkek olsa keşke diyordur...

MERHABA YAZDIKLARINI SANKİ BEN YAZMIŞIM GBİ GELDİ KONU SAHİBİ...BEN 2,KIZIMA HAMİLEYKEN DAHA cinsiyeti belli değildi kız olursa bu seferde boşarım dedi bende yanında ellerimi açtım ALLAH ım inşallah kız olur dedim içten ama ...Yüzüme baktı şaşırdı..Böyle bir şey söylenmez sağlıklı olsun denir de mii???neyse kız oldu ben daha hadtane odasın boşanıyoruz dedim ama kızıda kucağından bırakmıyor saçmalama dedi...Çok ciddi söylemişti biliyordum ama şaka yaptım diyor bazen söylüyorum sevmesene sen kız istememiştin diyorum büyünce anlatacağım böyle dediklerini diyorum yalvarıyor söyleme ne oluurrr diye....kaydirigubbakcemile3Neyse şimdi 3,çocuğuma hamileyim plansız oldu ama bende erkek sevmem gerçekten yaramaz oluyorlar ve büyüyünce deretleri büyük oluyor ALLAH kızında erkeğinde hayırlısını versin şimdi eşime souyorum kız olursa boşayacak mısın diyeee....Artık söyleyemiyor korkuyor küçük kızım 4 yaşında oldu tapıyor ona...Büyük kızıma da ama şimdi küçük ufak ya çok bağlılar birbirlerine şimdi korkuyor bana birşey demeye ama erkek işte
içten içten erkek olsa keşke diyordur...

evet evet benim ki de hiç belli etmiyor ama erkek beklentisi mutlaka var eminim.
ben istemiyorum o ayrı.zor bir karar gerçekten iyi karar verebilmişsin 3.ye.
bence cinsiyetine kesinlikle baktırma doğuma kadar.senin yerinde olsam öyle yaparımyerimseniben

BAK YıNE HıSLERıME TERCÜMAN oldun ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü yoksa yazan ben miyim???benim ki biraz kaza spralim iltihaplı diye çıkardı doktor bir yıl olmaz dedi
bebek ama oldu işte ....Kararsızdım sitedekiler öldürüyorlardı beni nerdeyse kaldı işte...Şimdi 2,5 aylık...Doğan büyüyor ama onu birde anneye sor helede çalışıyorsa....

ne biliyim canım valla hiç te oğlan çocuklarını sevmiyorum. büyüyünce de iyice uzaklaşıyorlar aileden zaten.küçükken de çok yaramazlar.kafamçokkarıştı

bence bu karar erkekten cok kadina ait. eger istemiyorsan kesinlikle yapma derim. ayrica bu erkek sevdasi da beni cok sinirlendiriyor. bir kizim olacak ve tipki anasi gibi yeryuzundeki hicbir erkekten asagi kalir yani olmayacak!

BAK YİNE HİSLERİME TERCÜMAN oldun ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü yoksa yazan ben miyim???benim ki biraz kaza spralim iltihaplı diye çıkardı doktor bir yıl olmaz dedi
bebek ama oldu işte ....Kararsızdım sitedekiler öldürüyorlardı beni nerdeyse kaldı işte...Şimdi 2,5 aylık...Doğan büyüyor ama onu birde anneye sor helede çalışıyorsa....

çalışıyor musun birde. valla inanamıyorum resmen süper anne olucaksın yani:lepi:
Allah gönlünüze göre versin bu sefer de babası sevinsin inşallah diyeyim.
önemli olan sağlıklı olması tabiki kız erkek farketmez bencea.s

bence bu karar erkekten cok kadina ait. eger istemiyorsan kesinlikle yapma derim. ayrica bu erkek sevdasi da beni cok sinirlendiriyor. bir kizim olacak ve tipki anasi gibi yeryuzundeki hicbir erkekten asagi kalir yani olmayacak!

evet canım sana katılıyorum.bu karar kesinlikle kadına ait olmalı.en büyük eziyeti kadın çekiyor.

arkadaslar cok hossunuz
benımde ıkı kızım var ılkını daha son sınıfta okurken hamıle kaldım 6 aylık hamıleyken okul bıttı ve bır kızım oldu. ıkıncıye umre ye gıdecekdık ve kızım 2 yasını 3 ay gecmıstı ben de hep ne zaman umreye gıdersem o zaman hamıle kalıyım dıodum cok sukur rabbım bır kız evledı daha verdı benım kocam evlendıgımızden berı cok cocuk ıstedı ama hıc baskı yapmadı bende uzun uzun dusundum aylarca sonunda olacaksa sımdı olsun o da ablalarıyla buyusun dıye temmuzda hamıle kaldım ve 12 haftalıkken bebegım kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj oldum.kurtaj sonrası sık sık kontrole gıttım ve rahım normale donmus yakında adet gorursun deyınce doktorum bende korunmayı bıraktım bır guzel hamıle kaldım
su an 8 hf bebısım ve 20 gundur suren bır kanamam var ve hıc Allah a oglum olsun dıye dua etmedım hep hayırlı ve saglıklı olsun dıye edıyorum esımde hıc erkek ıstıyor ızlenımı vermıyor ama ıcınden oglum olsun dıyordur elbette ama suna emınım kı kızımızda olsa hakkımızda hayırlısı buymus dıyecekdır
bu zamanın erkeklerı eskıye bakarak daha bılgılıler en azından cınsıyetı erkegın spermının belırledıgın bılıyorlar bazen ıstısna durumlar duyuyorum ve uzuluyorum kız evlat kotu olsa Allah peygamber efendımıze verırmıydı ustelık peygamber efendımız bır tek kızı yanına gelınce ona hurmet eder ayaga kalkarmıs bızım turk erkeklerı maalesef bır sey olunca hepsı musluman kesılır ama bır tanesıde ornek almaz anca kadınları uzerler neyse cok uzattım Allah hepınıze hayırlı evlat versın dua edınde ben de kuzumu sag slim kucagıma alayım

arkadaslar cok hossunuz
benımde ıkı kızım var ılkını daha son sınıfta okurken hamıle kaldım 6 aylık hamıleyken okul bıttı ve bır kızım oldu. ıkıncıye umre ye gıdecekdık ve kızım 2 yasını 3 ay gecmıstı ben de hep ne zaman umreye gıdersem o zaman hamıle kalıyım dıodum cok sukur rabbım bır kız evledı daha verdı benım kocam evlendıgımızden berı cok cocuk ıstedı ama hıc baskı yapmadı bende uzun uzun dusundum aylarca sonunda olacaksa sımdı olsun o da ablalarıyla buyusun dıye temmuzda hamıle kaldım ve 12 haftalıkken bebegım kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj oldum.kurtaj sonrası sık sık kontrole gıttım ve rahım normale donmus yakında adet gorursun deyınce doktorum bende korunmayı bıraktım bır guzel hamıle kaldım
su an 8 hf bebısım ve 20 gundur suren bır kanamam var ve hıc Allah a oglum olsun dıye dua etmedım hep hayırlı ve saglıklı olsun dıye edıyorum esımde hıc erkek ıstıyor ızlenımı vermıyor ama ıcınden oglum olsun dıyordur elbette ama suna emınım kı kızımızda olsa hakkımızda hayırlısı buymus dıyecekdır
bu zamanın erkeklerı eskıye bakarak daha bılgılıler en azından cınsıyetı erkegın spermının belırledıgın bılıyorlar bazen ıstısna durumlar duyuyorum ve uzuluyorum kız evlat kotu olsa Allah peygamber efendımıze verırmıydı ustelık peygamber efendımız bır tek kızı yanına gelınce ona hurmet eder ayaga kalkarmıs bızım turk erkeklerı maalesef bır sey olunca hepsı musluman kesılır ama bır tanesıde ornek almaz anca kadınları uzerler neyse cok uzattım Allah hepınıze hayırlı evlat versın dua edınde ben de kuzumu sag slim kucagıma alayım

geçmiş olsun canım.birazcık acele etmişsin üstüste olmuş(kürtajdan hemen sonra)ama hayırlı olsun.umarım sağlık sorunların düzelir.

ya bu işlerde fikir ayrılığı çok zor. ben çocuk istemediğim için kötü olacam nerdeyse

geçmiş olsun canım.birazcık acele etmişsin üstüste olmuş(kürtajdan hemen sonra)ama hayırlı olsun.umarım sağlık sorunların düzelir.

ya bu işlerde fikir ayrılığı çok zor. ben çocuk istemediğim için kötü olacam nerdeyse

arkadasım benım gonlum bebek ıstıyordu zaten ama sen ıstemıyorsan kocan bıle cok ıstıyor olsa kımseye kulak asma o gebelıgı yasayacak doguracak ve bebekken tum yukunu alacak sensın hemde dunyadakı en guzel sey ınsanın ıkı kızı olmasıdır bunu kızıda olan ogluda olan bılır hele de bu devırde kız evlat anaya babaya daha yakın
ıstemıyorsan sakın bebek yapma zamana bırak belkı kısmetınde varsa ılerıde gonlun ıster yaparsın yoksa da yapmazsın kararı sadece sen vermelısın sevgıleropuyorumnanaktan

X